19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΥΡΙΑΚΟΥ:Θέλουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα φέτος για την Ένωση

ΚΥΡΙΑΚΟΥ:Θέλουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα φέτος για την Ένωση

By on 18 Ιουλίου, 2019 0 6148 Views

Ο αμυντικός της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Ανδρέας Κυριάκου μίλησε στον Super Sportfm 104.0.

Ήσουν από τους πρώτους που ανανέωσες με την Ένωση: «Ανανέωσα με την Ένωση. Οι άνθρωποι στο Παραλίμνι με στήριξαν, με εκτίμησαν, ένιωσα ευχαριστημένος και ανανεώσαμε για ακόμα ένα χρόνο».

Για την εξέλιξη του προγραμματισμού, πριν μέρες υπήρχε μια στασιμότητα τώρα προκύπτουν συνεχώς ανακοινώσεις: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή. Δεν ανησυχήσαμε για κάτι. Ξέραμε ότι θα έρχονταν ανακοινώσεις και θα έρθουν και άλλες. Οι άνθρωποι δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδι για να φτιάξουν μια πιο δυνατή Ένωση. Είναι θετικό το κλίμα και προχωράμε με αυτοπεποίθηση».

Για την επιλογή σου να συνεχίσεις στην ομάδα; «Εγώ νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου. Οι άνθρωποι με αγκάλιασαν από την αρχή και μου δείχνουν καθημερινά την εκτίμηση τους. Γι’ αυτό πείστηκα και ανανέωσα την συνεργασία μου με την Ένωση».

Περίμενες καθόλου πέρσι ότι θα φτάνατε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να καταφέρετε να μείνει στην κατηγορία;
 «Με τίποτα δεν το περίμενα αυτό, ούτε το σκεφτόμουν ότι θα παιζόταν η παραμονή στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Από δικά μας  λάθη, 2-3 εβδομάδων κακά αποτελέσματα βρεθήκαμε εκεί που βρεθήκαμε. Δεν είναι το Κύπελλο που μας επηρέασε, απλά έτυχαν κάποια άσχημα αποτελέσματα»

Ποιοι είναι οι στόχοι της Ένωσης αλλά και του Ανδρέας Κυριάκου; «Οι στόχοι της ομάδας είναι να παρουσιάσουμε μια Ένωση πιο δυνατή από πέρσι. Τη νέα χρονιά θέλουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα όσο χαμηλό και αν είναι το μπάτζετ. Όσο για μένα, κάθε μέρα θέλω να γίνομαι καλύτερος, να δίνω πάντα το 100% και όσο πιο ψηλά μπορώ να φτάσω».