24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

ΙΔΙΑΚΕΘ:Έχουμε την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια

By on 17 Ιουλίου, 2019 0 6718 Views

Το δικό του μήνυμα ενόψει του επαναληπτικού με την Πετροκούμπ έστειλε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Ξέρουμε την κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί. Ο ξεκάθαρος μας στόχος είναι η νίκη. Πάντα έτσι σκεφτόμαστε και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στον επόμενο γύρο»

Αν περιμένει βελτίωση: «Πάντα περιμένω βελτίωση. Κάθε μέρα. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που παίζει με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι. Εμπιστεύομαι την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πως περιμένει τον αντίπαλο: «Δεν περιμένω να κάνουν ένα τρελό παιχνίδι. Περιμένω να έχουν μια απόδοση παρόμοια με αυτή της προηγούμενης βδομάδας. Ξέρουμε ότι αν σκοράρουμε θα πρέπει να βάλουν τρία γκολ. Έχουμε την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια».

Για τον Μοϊσόφ: «Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται εδώ, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν».

Για τον Σπόλιαριτς: «Ελπίζουμε να είναι έτοιμος. Όλα θα πάνε καλά. Αυτή τη στιγμή, είμαστε αφοσιωμένοι στον αγώνα».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θα είναι στα χέρια μου αυτό το θέμα, αλλά του τεχνικού διευθυντή. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Δεν είναι θέμα παραπόνων. Δεν είμαστε οι πιο πλούσιοι στην αγορά και αυτό είναι δύσκολο. Δεν σκεφτόμαστε βραχυπρόθεσμα, αλλά όλη τη σεζόν. Θα είναι μια μεγάλη σε διάρκεια αγωνιστική περίοδο και θα πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι για τις κινήσεις».

Ο Μάριος Αντωνιάδης ανέφερε: «Μπήκα εδώ και μια βδομάδα, νιώθω καλύτερα και είμαι διαθέσιμος. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας θα παλέψει μέχρι τέλους. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».