19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024

Πήρε Κολοβό ,θα πάρει και Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός

By on 16 Ιουλίου, 2019 0 662 Views

Μετά την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Κολοβό, στην Ελλάδα… επέστρεψαν και πάλι στο θέμα Ζαχίντ για τους πράσινους. Ο Νορβηγοπακιστανός δεν ήταν ούτε καν στον πάγκο στον τελευταίο φιλικό με την Δόξα και όλο αυτό φούντωσε εκ νέου την φημολογία. Τονίζουν στην Ελλάδα ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Η ιστοσελίδα gazzeta.gr γράφει:
Ο Παναθηναϊκός μετά τον Δημήτρη Κολοβό, πλησιάζει και στην απόκτηση του Γκάγιας Ζαχίντ, όπως προκύπτει από πληροφορίες στην Κύπρο.
Ο Δημήτρης Κολοβός αναμένεται να αποτελέσει την δεύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού και οι πράσινοι έχουν φορτσάρει για τα καλά, ώστε να κλείσουν τις περισσότερες θέσεις του μεταγραφικού σχεδιασμού.
Το τριφύλλι, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο έχει έρθει πιο κοντά από ποτέ στον δανεισμό του Γκάγιας Ζαχίντ από το ΑΠΟΕΛ. Όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν εγκατέλειψε την υπόθεση ενώ από την περασμένη Πέμπτη το ρεπορτάζ από την Κύπρο… έβλεπε ολική ανατροπή δεδομένων και ερχομό του παίκτη στην Αθήνα.
Τα όσα προκύπτουν, λοιπόν, τις τελευταίες ώρες από την μεγαλόνησο φέρνουν πιο κοντά στον Παναθηναϊκό τον διεθνή μέσο, ο οποίος αποτελεί διακάη πόθο του Γιώργου Δώνη για την μεσαία γραμμή.

Το sdna.gr γράφει:
Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να φουλάρει τις μηχανές του για την υλοποίηση μαζεμένων μεταγραφών και μετά την προφορική συμφωνία με τον διεθνή Ελληνα μεσοεπιθετικό Δημήτρη Κολοβό, πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον Γκάγιας Ζαχίντ.
Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει βελτιώσει περαιτέρω την προσφορά του για την κάλυψη των απολαβών του συμβολαίου του Νορβηγού μεσοεπιθετικού και ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στο να δώσει τη συγκατάθεσή του!
Οι «πράσινοι» παλεύουν για να υλοποιήσουν τη βασική επιθυμία του Γιώργου Δώνη, που ως γνωστόν επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 24χρονου άσου.
Στο να αφαιρεθεί το «αγκάθι» της κάλυψης του συμβολαίου του (450.000 ευρώ) θα συμβάλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που είναι ξεκάθαρο ότι κάνει τα πάντα για να φορέσει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η οριστική συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών μπορεί να επικυρωθεί ακόμα και τις επόμενες ώρες.
Το πλαίσιο της συμφωνίας αφορά στο δανεισμό του Ζαχίντ για ένα χρόνο, με τον Παναθηναϊκό να έχει οψιόν αγοράς για την παραμονή του στο σύλλογο και τα επόμενα χρόνια εάν φυσικά το επιθυμεί.