20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Θετικό το τεστ για την ΑΕΛ

By on 16 Ιουλίου, 2019 0 7185 Views

Σε πολύ καλό δρόμο έδειξε να βρίσκεται η ΑΕΛ η οποία σε δυνατό φιλικό παιχνίδι στη Βουλγαρία, επικράτησε 2-0 της Ουκρανικής Ολεξάντρια, μιας ομάδας που τερμάτισε 3η στο Ουκρανικό πρωτάθλημα και παίζει κατευθείαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ κατά διαστήματα έβγαλε πολύ καλά στοιχεία και πανηγύρισε και την φιλική νίκη η οποία πέραν από το γεγονός ότι στέλνει μηνύματα για την ετοιμότητα της ομάδας, προσθέτει και αυτοπεποίθηση ενόψει Άρη.
Η ομάδα της Λεμεσού κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38΄ με μια γκολάρα του Ατνάν Αγκάνοβιτς ο οποίος έστειλε την μπάλα κυριολεκτικά στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα της Ολεξάντρια. Το 1-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κέρκεζ έκανε κάποιες αλλαγές και η ΑΕΛ ήταν αρκετά καλή. Στο 68΄ οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με πέναλτι του Χουράδο, ενώ στο 77΄ κέρδισαν νέο πέναλτι στο οποίο όμως αστόχησε ο Αγκάνοβιτς στέλνοντας την μπάλα έξω (κακή εκτέλεση). Το 2-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ΑΕΛ να βγάζει μια πολύ καλή εικόνα, δημιουργική επιθετικά και πολύ καλά στημένη στην άμυνα.
Η σύνθεση της ΑΕΛ: Βοζίνια, Γκοντάλ, Τζούνιορ (46΄ Ράσο), Τεισεϊρα, Νιλς, Ζτραφκόφσκι, Καστανάγια (46΄ Γουίλερ ), Αντάμοβιτς, Αβραάμ (46΄Γκαζαριάν), Αγκάνοβιτς, Χουράδο.