18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΤITANOMAXIA στο Wımbledon με σούπερ αποδόσεις στην BET ON ALFA

ΤITANOMAXIA στο Wımbledon με σούπερ αποδόσεις στην BET ON ALFA

By on 12 Ιουλίου, 2019 0 1720 Views

Τιτανομαχία για ημιτελικά του Wımbledon, όπου σήμερα στις 17:00 θα αναμετρηθούν ο Ράφαελ Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ, με έπαθλο μια θέση στο μεγάλο τελικό της Κυριακής. Η μεγάλη αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17:00, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15:00, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι πολύ μεγάλο φαβορί στον αγώνα κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Οι δύο σημερινοί ημιτελικοί είναι διαθέσιμοι σε Lıve Streamıng από την BET ON ALFA, ενώ προσφέρονται με πολύ καλές αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Προσφέρεται επίσης το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Στην τιτανομαχία που θα αρχίσει στις 17:00, ο Ναδάλ, σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις έχει τον πρώτο λόγο με απόδοση 1.65, ενώ η νίκη του Φέντερερ προσφέρεται στο 2.05.

Όσον αφορά τον άλλο σημερινό ημιτελικό, με απόδοση 1.06 ο Νόβακ Τζόκοβιτς προβάλλει σαν το ακλόνητο φαβορί για μια θέση στον τελικό. Στο 6.30 είναι η απόδοση αν πιστεύετε ότι ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, θα κάνει τη σούπερ έκπληξη και θα βρεθεί στον τελικό της Κυριακής.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους δύο σημερινούς ημιτελικούς του Wimbledon.