29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Οι νεοσύλεκτοι δεν χρειάζονταν κάρτα φιλάθλου

By on 12 Ιουλίου, 2019 0 5720 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το παιχνίδι με την Πέτροκουμπ και τους νεοσύλλεκτους που είδαν το παιχνίδι χωρίς κάρτα φιλάθλου.

«Η κάθε ομάδα πρέπει να παίρνει το ζητούμενο και στις μέρες που δεν είναι και τόσο καλά. Πήραμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει προβάδισμα. Θα πρέπει στον επαναληπτικό να δώσουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση. Ξέραμε τις συνθήκες της χθεσινής αναμέτρησης. Όπως δήλωσε και ο προπονητής μας, ο αντίπαλος ήταν σε πλήρη αγωνιστική δράση ενώ εμείς όχι. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, πήραμε προβάδισμα με το γκολ του Χέφελ και βλέπουμε τον επαναληπτικό. Ξέρουμε πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ο χρόνος είναι σύμμαχος για να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Ήταν κάτι που δείξαμε και πέρσι και πέρσι σε αυτά τα παιχνίδια».

Θα αλλάξει κάτι από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ εν όψει του επαναληπτικού; «Είναι αρκετά νωρίς ακόμη. Θα δούμε τους παίκτες που θα υπολογίζει και πως θα ταξιδέψουμε για την Μολδαβία. Είχαμε αρκετούς εκτός».

Για την παρουσία των νεοσύλλεκτων. Πως προέκυψε; «Ήταν μια διαφορετική εικόνα. Στείλαμε επιστολή στο Υπουργείο εδώ και αρκετό καιρό και έγινε δεκτή. Η παρουσία τους στο γήπεδο ήταν θετική. Οι αξιωματικοί είχαν τον έλεγχο όλων των στρατιωτών πάνω στην κερκίδα. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους».

Είχαν κάρτα φιλάθλου; «Είναι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες, είναι δυνάμεις ασφαλείας. Οπότε δεν χρειάζεται η κάρτα φιλάθλου. Ήρθαμε σε συνεννόηση με το Υπουργείο όπως είπα και προηγουμένως και έτσι έδωσαν το παρών τους στο πέταλο».

Για τον Μοϊσόφ: «Θα δούμε κατά τη διάρκεια της μέρας αν είναι κάτι σοβαρό ή όχι».

Στην Ελλάδα έκαναν ξανά αναφορά για τον Ασούμπρε ότι θα συνεχίσει στη Λαμία: «Αυτή τη στιγμή προπονείτε κανονικά. Επειδή και χθες, άρχισαν κάποια δημοσιεύματα για τον Ζιαν, αυτή τη στιγμή είναι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».

Για την ενίσχυση: «Περιμένουμε τις επόμενες προσθήκες. Δεν έχουμε σταματήσει να κινούμαστε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχει σταματήσει η δουλειά από τους αρμόδιους και περιμένουμε την επόμενη κίνηση από τον Τεχνικό Διευθυντή».

Σκέφτεστε τον επόμενο αντίπαλο; «Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο. Με το καλό να πάρουμε την πρόκριση και μετά να επικεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο».