23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

Δ.Σ ΑΕΚ: «Επιεικώς θλιβερή η εξίσωση που γίνεται»

By on 12 Ιουλίου, 2019 0 10401 Views

Απάντηση σε όσους επιχειρηματολογούν γύρω από την κατάργηση της Κάρτας Φιλάθλου, με αφορμή των παρουσία των νεοσύλλεκτων στρατιωτών στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Πέτροκουμπ, δίνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση των δευτεραθλητών Κύπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινοπράσινων»:

«Είναι με λύπη που παρακολουθούμε την σημερινή δημόσια προσπάθεια εκμετάλλευσης της οργανωμένης παρουσίας ένστολων νεοσυλλέκτων εθνοφρουρών μας στον χθεσινό Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας με γνώμονα την δημιουργία δήθεν επιχειρήματος εναντίον του θεσμού της κάρτας φίλαθλου.

Η εξίσωση των ένστολων ταυτοποιημένων εθνοφρουρών μας με όσους θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο χωρίς ταυτοποίηση είναι επιεικώς θλιβερή.

Ως Σωματείο ξεκαθαρίζουμε ότι η χθεσινή οργανωμένη παρουσία των ένστολων ταυτοποιημένων εθνοφρουρών έλαβε χωρά συντονισμένα και εντός της έννομης τάξης.

Σημειώνουμε ότι είναι η τελευταία φορά που θα τοποθετηθούμε δημοσίως για το θέμα, υπερτονίζοντας για ακόμα μια φορά την ένθερμη υποστήριξη μας στον θεσμό της κάρτας φίλαθλου και την βούληση μας να λειτουργήσουμε ως θεματοφύλακας του».