29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ:Το Μακάρειο,η κάρτα φιλάθλου,τα περσινά λάθη και η ελπίδα…

Λ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ:Το Μακάρειο,η κάρτα φιλάθλου,τα περσινά λάθη και η ελπίδα…

By on 11 Ιουλίου, 2019 0 5972 Views

Το «Μακάρειο» δεν είναι ασφαλές κινδυνεύει κόσμος δήλωσε στον Super Sport FM 104. 0 ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου κληθείς να σχολιάσει την συνάντηση με τον ΚΟΑ και το αίτημα για κατεδάφιση του σταδίου. Αναφερόμενος στην νέα προσπάθεια της ομάδας χαρακτήρισε ως λάθος την επιλογή Γκόμεθ την περσινή χρονιά στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:
«Στο θέμα του Μακαρείου υπήρξε συνάντηση με τον ΚΟΑ και αναλύσαμε το όραμα μας. Μας είπαν να στείλουμε γραπτώς τις θέσεις μας. Εμείς θέλουμε να κατεδαφιστεί το Μακάρειο και να κτίσουμε ένα νέο γήπεδο το οποίο θ’ ανήκει στον ΚΟΑ αλλα θα το διαχειριζόμαστε εμείς. Κάποια προσφυγικά σωματεία θα μπορούν να το χρησιμοποιούν. Είναι όπως το γήπεδο της Λεμεσού με τη διαφορά ότι το γήπεδο θα το κτίσει ο κ. Παπασταύρου αλλά θ’ ανήκει στον ΚΟΑ. Μακάρι ο Οργανισμός να μας δώσει θετική απάντηση και λύσεις θα βρεθούν…».

Η προσπάθεια της ομάδας για τη νέα χρονιάς: «Πέρσι έγινε ένα λάθος με τον Γκόμεθ, αυτό αποδείχθηκε είδαμε την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έφερε… Φέτος έχουμε επαγγελματίες αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε καλύτερη ομάδα».

Για το θέμα της μείωσης των εισιτηρίων: «Είναι ένα θλιβερό γεγονός να βλέπεις την Ομόνοια να είναι στις 60 και κάτι χιλιάδες… εγώ θυμάμαι όταν καποτε είχαμε καταρρίψει και το ρεκόρ μας με 142 χιλιάδες περίπου. Είναι κρίμα… Η κάρτα φιλάθλου έχει παίξει ρόλο αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι…»

Για την μείωση του χρέους:«Όταν ξεκινάμε με ένα χρέος σχεδόν με 16.5 εκατομμύρια δεν ήταν εύκολο. Έχουμε καταφέρει να μειώσουμε σε 14.800.000 με την βοήθεια του Παπασταύρου. Την τελευταία δεκαετία αυξανόταν συνεχώς και φθάσαμε σ’ αυτό το εξωπραγματικό ποσό. Ο σύλλογος στα οικονομικά βρίσκεται στριμωγμένος, χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου. Υπάρχει πλάνο για πέντε χρόνια. Πρέπει να γίνει αύξηση των εσόδων και μείωση των εξόδων. Κάνουμε περικοπές όπου μπορούμε».

Για το τμήμα καλαθόσφαιρας: «Ήρθαμε από την Β’ κατηγορία, κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα δύο φορές και τους βγάλαμε από το κύπελλο. Κερδίσαμε τον Κεραυνό, ομάδες με δεκαπλάσιο προϋπολογισμό από την δικιά μας. Έπαιξε σημαντικό χρόνο ο προπονητής μας, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος είχε ξεχάσει τι ήταν ο ελεύθερος χρόνος. Αλλά είναι αδύνατο να μιλάμε για πρωτάθλημα».

Για την Primetel: «Είμαστε σε συζητήσεις και σε κρίσιμη καμπή δεν μπορώ να πω κάτι».