ΔΙΕΘΝΗ
Like

Νίκη για Αλγερία και Τυνησία; Απόδοση 3.76 στην BET ON ALFA

11 Ιουλίου, 2019
328 Views
0 Comments
Νίκη για Αλγερία και Τυνησία; Απόδοση 3.76 στην BET ON ALFA

Μέσα από τους δύο σημερινούς τελευταίους δύο αγώνες της προημιτελικής φάσης, θα συμπληρωθεί η τετράδα που θα φτάσει στην ημιτελική φάση του Africa Cup Of  Nations. Στις 19:00 θα γίνει ο αγώνας Ακτή Ελεφαντοστού – Αλγερία και στις 22:00 η αναμέτρηση Μαδαγασκάρη – Τυνησία.

Τόσο τα δύο σημερινό ματς, όσο και τα υπόλοιπα της διοργάνωσης που θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις onlıne στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Είναι επίσης διαθέσιμα για προβολή σε Lıve Streamıng, ενώ μην ξεχνάτε ότι η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη, σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις, έχουν Αλγερία και Τυνησία με συνολική απόδοση στην BET ON ALFA, αν κερδίσουν και οι δύο 3.76. Συγκεκριμένα η νίκη της Αλγερίας κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού προσφέρεται στο 2.15, ενώ η νίκη της Τυνησίας κόντρα στη Μαδαγασκάρη έχει απόδοση 1.75.  Η νίκη της Ακτής Ελεφαντοστού κόντρα στην Αλγερία, έχει απόδοση 3.45, το ισόπαλο αποτέλεσμα 2.80, το over 2.5 goals 2.60, το under 2.5 goals 1.40 και το goal – goal 2.15.

Απόδοση 4.70 έχει η νίκη της Μαδαγασκάρης κόντρα στην Τυνησία, ενώ 3.00 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.50, στο 1.45 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 2.30 το goal – goal.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το Afrıca Cup Of Natıons.

Comments are closed.