8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

Kαλή αρχή στην έδρα της Θέλει η ΑΕΚ

By on 8 Ιουλίου, 2019 0 3118 Views

Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε ο ε.τ. της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, για όλα τα θέματα της ομάδας. Οι τοποθετήσεις του:

Για Fan Day και παρουσίαση ρόστερ: «Έχουμε καθιερώσει αυτή την εκδήλωση, έρχεται ο κόσμος και γνωρίζει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, έγινε παρουσίαση της ομάδας, θα κυνηγήσουμε όλους μας τους στόχους και θέλουμε την στήριξη του κόσμου και ενότητα. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα και δείχνει ποσό έχει μεγαλώσει, ακόμη και η χορηγία με την Bet on Alfa δείχνει πόσο έχουμε μεγαλώσει ως σύλλογος, γιατί είναι η μεγαλύτερη χορηγία στην ιστορία μας, όπως είπε και ο Ιωσήφ Φράγκος, αλλά και ο πρόεδρος».

Για το ευρωπαϊκό: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή στην έδρα μας, θα βλέπουμε παιγνίδι με παιγνίδι, με προσοχή και σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης για κανένα αντίπαλο»

Για την ετοιμότητα: «Απόλυτα έτοιμοι δεν θα είμαστε, αλλά παιγνίδι με παιγνίδι βελτιώνεσαι και καλυτερεύεις τον αγωνιστικό ρυθμό. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, οφείλεις να προσεγγίζεις το κάθε παιγνίδι με σοβαρότητα. Πρέπει να βγάλουμε τις αρετές που μας χαρακτηρίζουν και χωρίς να υποτιμούμε τον αντίπαλο να βάλουμε στέρεες βάσεις για την πρόκριση».

Αγωνιστικά: «Αντωνιάδης, Ασούμπρε και Σπόλιαριτς, έχουν κάποια προβλήματα και θα δούμε, πως θα είναι για το πρώτο ευρωπαϊκό».

Για τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά για τα πρώτα έργα που θα γίνουν. Τα υπόλοιπα θα γίνουν στην πορεία».

Για διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα 1500 και συνεχίζουμε…».

Για τα μεταγραφικά: «Υπομονή και εμπιστοσύνη, όπως είπε και ο πρόεδρος, δεν αγχωνόμαστε, περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις».