29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Πίστη στην Ένωση ότι θα είναι καλύτερη φέτος

By on 8 Ιουλίου, 2019 0 8764 Views

Ο Κωνσταντίνος Φάνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Τι γίνεται στην Ένωση, πως προχωράτε; «Προπονητής της ομάδας μας είναι και επίσημα ο Γιώργος Κοσμά, βοηθός του ο Λευτέρης Ελευθερίου, γυμναστής ο Κώστας Κουμή και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Παγανιάς. Στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών ανανέωσαν οι Κυριάκου και Μαισουράτζε, αναμένονται ακόμα δύο ανανεώσεις σήμερα και από κει και πέρα αρχίσει η διαδικασία ενίσχυσης. Αρχίζει και ανεπίσημα η προετοιμασία, είναι δύσκολη περίοδος αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Για την περσινή περίοδο σε σχέση με αυτήν που έρχεται: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος η περσινή. Φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα αλλά κι εμείς θα είμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί. Καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο και όχι η προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια».

Πλέον θα είστε σοφότεροι: «Πρέπει να είναι αυτός οδηγός, πρέπει να είναι αυτός ο τρόπος που θα δουλέψουμε γιατί όντας σοφότεροι μπορούμε να κάνουμε καλύτερες επιλογές. Όλες οι ομάδες εξαρτώντας από την επιλογή των ποδοσφαιριστών».

Νιώθετε ότι σας πιέζει ο χρόνος; «Υπάρχει χρόνος απλά κάποια πράγματα θα πρέπει να τρέξουν με πιο γοργούς ρυθμούς».

Πήγε στην Πολωνία με τον κ. Τσόκκο ο προπονητής σας, τι έκανε εκεί;
 «Βρέθηκε στην Πολωνία ο προπονητής μας σε ένα αθλητικό κέντρο. Είδε κάποια φιλικά παιχνίδια και έγιναν κάποιες συζητήσεις για συνεργασίες με κάποιες ομάδες. Προτάθηκαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές και θα τα δούμε στις επόμενες μέρες. Δεν πήγαν να δουν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές».

Για τα συμβόλαια και τις ανανεώσεις:
 «Έληξαν τα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών και είμαστε σε επαφές με κάποιους. Δεν θέλω να πω κάποια περισσότερα πράγματα. Στόχος είναι να μείνουν από την ομάδα άλλοι 4-5 ποδοσφαιριστές και να γίνουν άλλες τόσες προσθήκες. Με 2-3 περιπτώσεις τις επόμενες μέρες θα συμφωνήσουμε για παραμονή τους στην ομάδα».