ΔΙΕΘΝΗ
Like

Δυάδα over 2.5 goals, με απόδοση 7.29 στην BET ON ALFA

8 Ιουλίου, 2019
332 Views
0 Comments
Δυάδα over 2.5 goals, με απόδοση 7.29 στην BET ON ALFA

Η φάση των «16» στο Africa Cup Of Nations, ολοκληρώνεται σήμερα με τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγώνων. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση ανάμεσα στο Μάλι και την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ στις 22:00 θα γίνει ο αγώνας Γκάνα – Τυνησία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους δύο σημερινούς αγώνες μέσω Live Streaming από την Bet on Alfa, στο www.betonalfa.com.cy, καθώς και να κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές. Δείτε online τις αποδόσεις, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας, που προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Η Ακτή Ελεφαντοστού και η Γκάνα είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο, σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις της BET ON ALFA για τη νίκη στις σημερινές αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα η Ακτή Ελεφαντοστού προσφέρεται στο 2.25 για να πάρει τη νίκη κόντρα στο Μάλι που έχει απόδοση 3.45 για να πάρει τη νίκη, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 2.70. Στο 2.70 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.36 και στο 2.25 είναι η απόδοση του goal – goal.

Η απόδοση του άσου για νίκη της Γκάνας κόντρα στην Τυνησία είναι 2.30, το διπλό προσφέρεται στο 3.30, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 2.70. Στο 2.70 προσφέρεται η απόδοση και για το over 2.5 goals, το under 2.5 goals έχει απόδοση 1.37, ενώ στο 2.20 είναι η απόδοση του goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Σε πολύ ψηλές αποδόσεις προσφέρεται το over 2.5 goals και αν πιστεύετε ότι και στα δύο ματς θα ισχύσει αυτό το σημείο, η συνολική απόδοση είναι 7.29.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους δύο σημερινούς αγώνες της φάσης των «16» του Africa Cup Of Nations.

Comments are closed.