Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Η θέση της Ανόρθωσης για την κάρτα και ασφαλή γήπεδα

5 Ιουλίου, 2019
3272 Views
0 Comments
Η θέση της Ανόρθωσης για την κάρτα και ασφαλή γήπεδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης, θα ήθελε να τοποθετηθεί στα όσα γράφονται και λέγονται σχετικά με τη θέση μας γύρω από το περιβόητο θέμα της Κάρτας Φιλάθλου και της σχετικής επιστολής που απεστάλη από μερίδα σωματείων πρώτης κατηγορίας.

Ως Ανόρθωσις, θεωρούμε ότι η εν λόγω επιστολή δεν αγγίζει την ουσία του φαινομένου της βίας στα γήπεδα, ούτε καν της Κάρτας Φιλάθλου. Συνδέει δύο μεταξύ τους άσχετα θέματα, της κάρτας φιλάθλου και των υποδομών των Σταδίων. Πώς η αναστολή της Κάρτας θα βελτιώσει τις υποδομές; Ας μας εξηγηθεί από αυτούς που προωθούν αυτά τα ημίμετρα και τις λύσεις α-λα-καρτ πώς θα καταστήσει τα γήπεδα ασφαλέστερα απλά και μόνο η κατάργηση της κάρτας. Ας πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Αναστολή σημαίνει κατάργηση και εάν αυτό θέλουν ορισμένοι, ας βγουν να το πουν ξεκάθαρα και να αναλάβουν και τις ευθύνες.

Εμείς, θέλουμε γήπεδα γεμάτα με κόσμο, που να έχουν ζωή και παλμό, αλλά στον βωμό της ωραίας ατμόσφαιρας ή μερικών χιλιάδων ευρώ παραπάνω από εισιτήρια, δεν είμαστε διατεθειμένοι να θέσουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια κανενός οπαδού ή αθλητή.

Είμαστε έτοιμοι για διάλογο με επιχειρήματα για να βρούμε τη λύση ώστε τα γήπεδα μας να είναι και ασφαλή πρώτα απ’ όλα και γεμάτα παλμό ταυτόχρονα. Όχι με σπασμωδικές ενέργειες και ημίμετρα αλλά με πραγματικές τομές. Στην ασφάλεια δεν χωρούν εκπτώσεις

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>