19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ρανετβού στο Λιοπέτρι…Πρώτη επίσημη της Ανόρθωσης

Ρανετβού στο Λιοπέτρι…Πρώτη επίσημη της Ανόρθωσης

By on 3 Ιουλίου, 2019 0 1071 Views

Η καρδιά της Ανόρθωσης κτυπά στο Λιοπέτρι όπου η ώρα 18:00 θα πραγματοποιήσει στο Κοινοτικό Στάδιο Λιοπετρίου την πρώτη της επίσημη προπόνηση ενώ θα γίνει και η παρουσίαση του ρόστερ της νέας περιόδου. Οι φίλοι της ομάδας της Αμμοχώστου αναμένεται να δώσουν μαζικά το παρόν τους και θα αποθεώσουν τον Κετσπάγια που επέστρεψε μετά από 10 χρόνια με στόχο να βοηθήσει στην αναγέννηση της.Τα νέα αποκτήματα της Ανόρθωσης θα γνωρίσουν την αγάπη του κόσμου για πρώτη φορά ενώ εκεί θα βρίσκεται και η νέα διοίκηση με εικεφαλή τον πρόεδρο Ευγένιο Χαμπουλά καθώς και ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαίδης.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας όπως επίσης και για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν. Τα ταμεία και οι είσοδοί για εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα ανοίξουν η ώρα 17:00.

Σημειώνεται πως εισιτήρια εισόδου προπωλούνται τόσο διαδικτυακά μέσω του anotickets.com όσο και μέσω του Καταστήματος Αναμνηστικών στη Λάρνακα.

*Αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανόρθωσης μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου θα επισκεφτούν πριν την προπόνηση (η ώρα 17:00) το μνημείο ηρώων στο Λιοπέτρι για κατάθεση στεφάνων.