ΔΙΕΘΝΗ
Like

Φερέιρα: «Με κέρδισε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και οι φιλοδοξίες του»

3 Ιουλίου, 2019
403 Views
0 Comments
Φερέιρα: «Με κέρδισε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και οι φιλοδοξίες του»

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε μετά το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ για όσα είδε από την ομάδα του αλλά και τι ήταν αυτό που τον έπεισε να αναλάβει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Πρέπει να μάθουμε γρηγoρότερα. Ακόμα και στα φιλικά θέλω να κερδίζουμε. Το αποτέλεσμα μετράει. Καταλαβαίνω ότι η Άλκμααρ ήταν πιο προχωρημένη. Εμείς θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Είναι νωρίς για να πούμε για τις ιδέες μου. Αυτή τη στιγμή θέλω να δω τους ποδοσφαιριστές και τις δυνατότητες τους. Δυστυχώς έχουμε κάποιους σημαντικούς παίκτες τραυματίες. Για μένα είναι καλό ότι υπάρχουν πολλά φιλικά γιατί θα δω τους παίκτες μου. Μου άρεσε η διάθεση των παικτών σήμερα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Όπως είπα πρώτα πρέπει να δω τους παίκτες που έχω εδώ. Θα κάνουμε τις αξιολογήσεις και θα δούμε τι θα χρειαστούμε για να ενισχυθούμε. Νομίζω ότι είναι εύκολο να προσαρμοστούν οι παίκτες είναι και πολύ ποιοτικοί και πολύ έξυπνοι. Βέβαια θα χρειαστούμε χρόνο. Πιστεύω στο επόμενο φιλικό θα είμαστε καλύτεροι».

Για το φιλικό με την Άλκμααρ: «Η αλήθεια είναι ότι λόγω των φιλικών δεν έχουν μεγάλη ένταση οι προπονήσεις. Σήμερα δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα αλλά δείξαμε και ενδιαφέροντα στοιχεία».

Για το 4-4-2 που δοκίμασε: «Δεν είμαι προπονητής που είναι κολλημένος με ένα σύστημα. Θα προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό των παικτών μου στην καλύτερη θέση. Το σύστημα δεν λέει κάτι συγκεκριμένο. Μιλάμε για 3 προπονήσεις και έναν αγώνα. Αυτή τη στιγμή περισσότερο αξιολογώ τους παίκτες».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ με κέρδισε έχει φιλοδοξίες. Ο τρόπος που με προσέγγισαν ήταν καθοριστικός και δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήταν ακόμα και εδώ μαζί μας».

Comments are closed.