Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Οι σκέψεις του Παναθηναϊκού για τον Ζαχίντ

3 Ιουλίου, 2019
2312 Views
0 Comments
Οι σκέψεις του Παναθηναϊκού για τον Ζαχίντ

Δημοσίευμα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο sdna.gr αναφέρεται στο θέμα του ενδιαφέροντος του Παναθηναικού για τον Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:Ο Γκαγιάς Ζαχίντ είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για το κέντρο και οι «πράσινοι» ψάχνουν την φόρμουλα, για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Νορβηγός αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη, έχοντας συνεργαστεί ξανά μαζί του, με τον Έλληνα τεχνικό να θεωρεί πως ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό του πλάνο. Ο μόνος εφικτός τρόπος να αποκτηθεί, βέβαια, είναι ο δανεισμός του από τον ΑΠΟΕΛ και οι δύο πλευρές συζητούν το ενδεχόμενο αυτό και υπό ποιους όρους μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», το «τριφύλλι» ψάχνει μια λύση παρόμοια με αυτή του Κάτσε, όταν εκείνος είχε έρθει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Να καλυφθεί, δηλαδή, μέρος του συμβολαίου του, ήτοι περίπου 250 χιλιάδες ευρώ από τα 420 χιλιάδες που έχει λαμβάνειν, να συμπληρώσει ένα ποσό ο ΑΠΟΕΛ και, φυσικά, να υποχωρήσει ο παίκτης. Ο Ζαχίντ, βέβαια, έχει δείξει διάθεση να συνεργαστεί εκ νέου με τον Δώνη και αυτό μπορεί να είναι ένα θετικό σημείο προς ένα αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>