ΔΙΕΘΝΗ
Like

Η ματσάρα του Copa America παίζει στην BET ON ALFA

2 Ιουλίου, 2019
307 Views
0 Comments
Η ματσάρα του Copa America παίζει στην BET ON ALFA

Το Copa America μπαίνει στην ημιτελική του φάση με ματσάρα, καθώς ο πρώτος ημιτελικός είναι ανάμεσα σε δύο τεράστιες ποδοσφαιρικές δυνάμεις, τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Το σπουδαίο μεταξύ τους ραντεβού θα γίνει στις 03:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης και συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και εξαιρετικές αποδόσεις για τους δύο ημιτελικούς του Copa America Βραζιλία – Αργεντινή και Χιλή – Περού. Επίσης προσφέρονται και τα δύο ματς σε Live Streaming από την BET ON ALFA, ενώ μην ξεχνάτε και το Cash Out που είναι το πιο ανταγωνιστικό της αγοράς.

Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, προβάλλει η Βραζιλία με απόδοση 1.80, η νίκη της Αργεντινής προσφέρεται στο 4.60, ενώ 3.30 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 2.30 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.60 το under 2.5 goals και 2.15 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Όσον αφορά τον άλλο ημιτελικό Χιλή – Περού που θα γίνει στις 03:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, φαβορί είναι η Χιλή με απόδοση 1.85, στο 4.60 είναι η απόδοση για νίκη του Περού και 3.10 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.50, στο 1.50 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή goal – goal έχει απόδοση 2.25.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για τους δύο ημιτελικούς του Copa America.

Comments are closed.