29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς

By on 1 Ιουλίου, 2019 0 19775 Views

Σημαντικές τοποθετήσεις έκανε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης στο περιθώριο της δημοσιογραφικής διάσκεψης για τα εισιτήρια διαρκείας και των νέων εμφανίσεων.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είναι μαζί μας κάποια παιδιά που έχουνε φύγει για καλύτερες προοπτικές. Είναι λογικό κάποιοι να έχουν προτάσεις. Εμείς βασιζόμαστε περισσότερα στην ομαδικότητα. Με τις προσθήκες που θα κάνουμε είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ανταποκριθούμε. Ο κόσμος μπορεί να ανησυχεί αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με τον Μάκη Παπαϊωάννου. Απομένουν περίπου 2-3 προσθήκες.

Σίγουρα δεν κρατάμε μαγικό ραβδάκι. Το ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές είναι μεγάλο αλλά πάντα υπάρχει το ερωτηματικό. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς.

Όταν είχα αναλάβει την Νέα Σαλαμίνα τα πράγματα ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να τερματίσουμε πρώτοι στην δεύτερη εξάδα. Οι προσδοκίες ήταν να πάμε ακόμη καλύτερα. Δεν νομίζω ότι κατάφερα να φτάσω εκεί που ονειρευόμουν την περσινή σεζόν. Περίμενα περισσότερα. Κάποια στιγμή ο Γιοβάνοβιτς μου μίλησε για κάτι όταν θα γίνω προπονητής και απ΄ εκεί άρχισε να μου μπαίνει η ιδέα. Πήρα πολλά από τους προπονητές μου όταν ήμουν ποδοσφαιριστές. Από την μέρα που μου μίλησε ο Γιοβάνοβιτς μπήκε το σκουλήκι για την προπονητική. Ήταν το ερέθισμα».

Οι λεπτομέρειες για τα διαρκείας από τον Ελένιο Κουκλή

«Τα εισιτήρια διάρκειας θα παραμείνουν όπως και πέρσι όσον αφορά τις κατηγορίες. Τα Platinum θα είναι για την Ανατολική οπως και τα Premium. Τα Platinum είναι στα 600 ευρώ. Το Premium sta 420 ευρώ. Το Red θα είναι 170 ευρώ. Για συνταξιούχους και οικογένειες θα υπάρχουν ειδικές τιμές όπως και οι δικαιούχοι Ε.Ε.Ε. Οι τρόποι πληρωμής θα είναι με μετρητά, επιταγή η πιστωτική κάρτα. Από την Τρίτη 9 Ιουλίου θα εκδίδονται εισιτήρια διάρκειας για όσους δεν είχαν πέρσι. Όσοι ανανεώσουν μέχρι την πρώτη προπόνηση της ομαδας θα μπουν στην κλήρωση για 3 επίσημες φανέλες της ομάδας μας».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου

«Υπάρχει πολύ μικρή αύξηση στις τιμές. Έχουμε ανάγκες και αναμένουμε την στήριξη του κόσμου. Πέρσι είχαμε ζημιές οικονομικές. Συμμεριζόμαστε ότι ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας είναι απαιτητικός. Δουλεύουμε με μοναδικό σκοπό να μεγαλώσουμε την Νέα Σαλαμίνα. Η Σαλαμίνα είναι ένα λαϊκό σωματείο και αναμένουμε από τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια με τα εισιτήρια διάρκειας αλλά και όλες τις ενέργειες της ομάδας μας. Αναμένουμε την στήριξη για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό μας όπως θα θέλαμε για να δημιουργήσουμε την ομάδα που θελουμε. Η Νέα Σαλαμίνα είναι από τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Το ελάχιστο που περιμένουμε είναι τα 1000 εισιτήρια διαρκείας. Πέρσι θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα έχουμε και τους οργανωμένους μαζί μας και να είναι όπως αρμόζει στον κάθε Αμμοχωστιανό».