Like

Η Cablenet στηρίζει την Ανόρθωση.Συμφωνία 5 χρόνων

27 Ιουνίου, 2019
5214 Views
0 Comments
Η Cablenet στηρίζει την Ανόρθωση.Συμφωνία 5 χρόνων

Με δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα διασκέψεων Τύπου των γραφείων του «Αντώνης Παπαδόπουλος» επισημοποιήθηκε η έναρξης της συνεργασίας της Ανόρθωσης με την τηλεοπτική πλατφόρμα της Cablenet.

Στο πάνελ βρέθηκαν εκ μέρους της Ανόρθωσης ο πρόεδρος της Εταιρείας, κ. Ευγένιος Χαμπουλλάς και ο εκπρόσωπος Τύπου, Σάββας Πηλακούτας ενώ την Cablenet εκπροσώπησαν ο κ. Νικόλας Σιακόλας, CEO της Εταιρείας και ο κ. Περικλής Θεοδωρίδης, Chief Commercial Officer της εταιρείας.

Αναλυτικά όλα όσα λέχθηκαν:

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της Aνόρθωσης , κ. Ευγένιος Χαμπουλλάς ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και την ευχαρίστηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε η Cablenet να συμπορευθεί με την Ανόρθωση. Πρόκειται για μια συνεργασία που θα έχει οφέλη και για τους δυο οργανισμούς. Θέλω να τονίσω ότι σε μια περίοδο που οι ποδοσφαιρικές εταιρείες και τα σωματεία αντιμετωπίζουν δυσκολίες η παρουσία και η αρωγή εταιρειών όπως η Cablenet είναι τεράστια, γι’ αυτό θέλω να καλέσω τους Ανορθωσίατες να ανταποδώσουν αυτή την στήριξη. Θεωρώ αδιανόητο εμείς οι Ανορθωσιάτες που ξέρουμε και τιμούμε τις φιλίες να μην συνδεθούμε με αυτή την εταιρεία όχι μόνο για να παρακολουθούμε το τι μας προσφέρει αλλά και για να την στηρίξουμε. Ακριβώς επειδή είναι ο μεγάλος μας χορηγός και επειδή το πακέτο προσφορών της είναι πιο ποιοτικό από τις άλλες εταιρείες θεωρώ πως είναι αρκετοί λόγοι για να συνδεθεί κανείς με την Cablenet».

Στη συνέχεια ο Chief Commercial Officer της Cablenet κ. Περικλής Θεοδωρίδης μιλώντας για τη μεταξύ μας συνεργασία τόνισε:

«Αγαπητέ Πρόεδρε κ Χαμπουλλά, Αγαπητοί Συνεργάτες,
Αρχίζει μία νέα σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και στενής συνεργασίας. Πρόθεση μας είναι να στηρίζουμε το Κυπριακό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Η Cablenet θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και στον κόσμο της Ανόρθωσης. Πιστεύουμε στη νέα αυτή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα και παραμένουμε στο πλευρό της νέας διοίκησης. Νάστε σίγουροι ότι αναγνωρίζουμε την προοπτική που υπάρχει και επιλέξαμε να αποτελέσουμε και μείς μέρος του πλάνου σας, με ορίζοντα την κορυφή. Κάθε επιτυχία σας, θα αποτελεί και επιτυχία της Cablenet.

Είμαστε πολύ επιλεκτικοί, όσον αφορά τις συνεργασίες που συνάπτουμε. Θέλουμε να έχουμε φιλόδοξους συνεργάτες, που να ταυτίζονται με τον χαρακτήρα της Cablenet. Να επιζητούν την ανάπτυξη και την επιτυχία, να βάζουν τον πήχη ψηλά, να διακρίνονται από σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Έχουμε διαπιστώσει πως η νέα διοίκηση όντως δουλεύει με τέτοιον επαγγελματισμό και ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Ευχαριστούμε την ομάδα μάρκετινγκ και τη διοίκηση της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο, που μας εμπιστεύτηκε με τη σειρά της, και ευχόμαστε να έχει μια πετυχημένη χρονιά και να υλοποιήσει τους στόχους της.

Εννοείται ότι πιστεύουμε στη συνεργασία αυτή, και εμείς από την πλευρά μας θα τιμήσουμε τις δεσμεύσεις μας στο ακέραιο. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα την “αγκαλιάσουν” για να είναι αποδοτική και απόλυτα επιτυχημένη και για τα δύο μέρη. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στην Κύπρο, καλό και συνετό είναι, να στηρίζουν αυτούς που με τη σειρά τους τα στηρίζουν.!

Τέλος να αναφέρω ότι η συνεργασία μας, αφορά αρχική περίοδο 5 ετών και φυσικά δεν θα περιλαμβάνει μόνο τις τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά θα είναι συνεχής και σε πολλά άλλα επίπεδα. Προγραμματίζονται διάφορες από κοινού πρωτοβουλίες και ενέργειες, τις οποίες θα μπορεί να επωφεληθεί ο κόσμος της Ανόρθωσης. Περισσότερα θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Εκ μέρους της Cablenet σας ευχαριστώ και εύχομαι και πάλι τα καλύτερα στην Ανόρθωση».

Comments are closed.