28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Το γενναίο φιλοδώρημα που άφησε ο Ρονάλντο φεύγοντας από την Ελλάδα

Το γενναίο φιλοδώρημα που άφησε ο Ρονάλντο φεύγοντας από την Ελλάδα

By on 24 Ιουνίου, 2019 0 552 Views

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε παραδεισένιες διακοπές στην Ελλάδα και φεύγοντας άφησε ένα σεβαστό φιλοδώρημα ύψους 20.000 ευρώ στο προσωπικό του ξενοδοχείου που τον φιλοξένησε. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τελικά, η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Costa Navarino στην Μεσσηνία τείνει να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πέρυσι επέλεξε για πρώτη φορά το εν λόγω μέρος και έγινε το ραντεβού με τον Αντρέα Ανιέλι που έφερε και τη μεταγραφή του στην Γιουβέντους ενώ φέτος τίμησε τη χώρα μας για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Αυτή τη φορά μάλιστα, έμεινε περισσότερες ημέρες, με τον 34χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ να περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς, ηρεμίας, χαλάρωσης αλλά και άσκησης (δεν εγκαταλείπει ποτέ το πρόγραμμα γυμναστικής του) έχοντας μαζί του την αγαπημένη του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ (γιόρτασε και τα γενέθλιά του στην Ελλάδα).

Ο Ρονάλντο έμεινε μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην Methoni Royal Villa, ουσιαστικά σε έναν επίγειο παράδεισο έκτασης 630 μέτρων, όπου μπορούσε να απολαύσει όχι μόνο μοναδική θέα αλλά και απόλυτη ιδιωτικότητα, την οποία και επιζητούσε.

Στο δυναμικό της βίλας συγκαταλέγονταν τρία υπνοδωμάτια με μεγάλες τζαμαρίες καθώς και ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, ενώ επιπλέον το μέρος που φιλοξένησε τον “CR7” διέθετε και άλλες ανέσεις: 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, ελικοδρόμιο, μεταφορά σε αεροδρόμιο καθώς επίσης και σεφ που ετοίμαζε πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό αλλά και μπάρμπεκιου.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα “El Español”, για κάθε νύχτα διαμονής ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δαπάνησε 8.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως ξόδεψε συνολικά 56.000 ευρώ από τη στιγμή που έμεινε στην Ελλάδα για μία εβδομάδα, πριν αναχωρήσει με γιοτ (46 μέτρα μήκος παρακαλώ) για την Κυανή Ακτή!

Η κίνηση πάντως που έκανε άπαντες να υποκλιθούν στον Ρονάλντο ήταν η γενναιοδωρία του, με τον Πορτογάλο να αφήνει –όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Sportmediaset– φιλοδώρημα ύψους 20.000 ευρώ στο προσωπικό του “Royal Villa Methoni” για την προσπάθεια που έκαναν την μία εβδομάδα παραμονής του για να μην παραβιαστεί ούτε στο ελάχιστο η ιδιωτικότητά του.

Δείτε σε video το μέρος στο οποίο φιλοξενήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: