26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Συμφώνησε και παραμένει ο Φύτος Κυριάκου

By on 21 Ιουνίου, 2019 0 2927 Views
FYTOS

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φύτο Κυριάκου, μέχρι το 2021.

Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 10 αγώνες πρωταθλήματος ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί και το μακροβιότερο ποδοσφαιριστή του ρόστερ, καθώς η καινούρια χρονιά θα είναι η έκτη που θα είναι μέλος της Ανόρθωσης, έχοντας αγωνιστεί ωστόσο ως δανεικός στη Δόξα Κατωκοπιάς τη περίοδο 2017-18.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αυτή τη περίοδο ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης μετά και από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Ιταλία στις 4 Μαΐου.

Ευχόμαστε στο Φύτο Κυριάκου να πανηγυρίσει ακόμα περισσότερες νίκες και επιτυχίες με το Φοίνικα στο στήθος.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Φύτος Κυριάκου.

Για τα νεότερα αναφορικά με τον τραυματισμό του: «Πλέον μετά την εγχείρηση έχω ξεκινήσει να κάνω ενδυνάμωση. Υπολογίζω αρχές Αυγούστου να μπαίνω κανονικά με την ομάδα».

Για το γεγονός πως είναι ο μακροβιότερος στο ρόστερ και κατά πόσο αυτό του βάζει πίεση: «Καταρχάς νοιώθω χαρούμενος που είμαι μέλος της Ανόρθωσης για τόσο χρονικό διάστημα, φέτος τα πράματα έχουν αλλάξει όπως βλέπω με τον κύριο Τιμούρ. Περιμένω να πάμε από το καλό στο καλύτερο και προσωπικά να καθιερωθώ»

Το λόγο που προτίμησε να μείνει στην ομάδα μας παρά το γεγονός πως είχε άλλες προτάσεις: «Το όνομα της Ανόρθωσης, η ομάδα η ιστορία και ο προπονητής που είναι δίκαιος. Έχουμε δει πολλά παραδείγματα.»

Το μήνυμα του προς τον κόσμο:  «Γνωρίζω ότι έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας. Σαν ποδοσφαιριστές θέλουμε ο κάθε υγιής φιλαθλος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας μας.»

fitoskiriakou
fitoskiriakou1
FYTOS