19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πιάνει δουλειά το ΑΠΟΕΛ.Πρώτη της νέας χρονιάς σήμερα στον Αρχάγγελο

Πιάνει δουλειά το ΑΠΟΕΛ.Πρώτη της νέας χρονιάς σήμερα στον Αρχάγγελο

By on 21 Ιουνίου, 2019 0 869 Views

Πρώτο προσκλητήριο στον Αρχάγγελο για τους πρωταθλητές. Στις 19:30 είναι η έναρξη της προετοιμασίας με τον Πάολο Τραμετσάνι να περιμένει τους παίκτες για να βάλει μπρος η νέα ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
Από τη σημερινή πρώτη θα υπάρξουν απουσίες για διαφορετικούς λόγους αλλά από την στιγμή που δεν ανακοινώθηκε ο κατάλογος των προκληθέντων, δεν είναι εύκολο να προβλέψει κάποιος τον τελικό αριθμό και την ταυτότητα των παρόντων, όπως και των απόντων.
Σύμφωνα πάντα με τη μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση, τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ θα είναι οι μεταγραφές που ανακοινώθηκαν.
Θυμίζουμε τους νέους ποδοσφαιριστές που κατά σειρά χρονική ανακοινώθηκαν. Σιέλης, Μάτιτς, Χαλένιους και Λαφράνς.
Πρόκειται για μεταγραφές που όλοι περιμένουν ότι θα δώσουν το κάτι παραπάνω και αυτός είναι ο λόγος που έχει προχωρήσει η διοίκηση σε συμφωνίες.
Στον αντίποδα, έχουν αποχωρήσει οι Μπάλογκ, Ντελατόρε, Κασίνι, Ρουέδα, Φακινέτι και μάλλον ο Καρλάο, παρά το γεγονός ότι υποστηρίζεται από κάποιους, ότι για το  Βραζιλιάνο ακόμα «παίζει» το σενάριο επιστροφής του.
Παραμένει η εκκρεμότητα για τους Καζού και Νατέλ αλλά παραμένει αντίστοιχα η αισιοδοξία ότι θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα οι προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία παραμονής τους.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή στον Αρχάγγελο και από την ερχόμενη Δευτέρα σε αθλητικό κέντρο της Αυστρίας. Εκεί βασικά, ο Πάολο Τραμετσάνι θα πρέπει να ετοιμάσει σωστά την ομάδα για να μπορέσει να έχει θετική ανταπόκριση στο διπλό ραντεβού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Αυτά τα δύο παιχνίδια, αποτελούν το κλειδί για όλη τη χρονιά από αγωνιστικής και οικονομικής άποψης. Επιπλέον λόγος για προπονητή και ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό στη διάρκεια της προετοιμασίας.