24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αφίξεις το Σ/Κ στην Ανόρθωση.Καμιά ανησυχία για τα οικονομικά

Αφίξεις το Σ/Κ στην Ανόρθωση.Καμιά ανησυχία για τα οικονομικά

By on 20 Ιουνίου, 2019 0 2851 Views

Ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την βαρωσιώτικη ομάδα.

Για τον Πάμπο Χαραλάμπου που απεβίωσε: «Εκ μέρους ολοκλήρου του οικοδομήματος, θα ήθελα να συλλυπηθώ την οικογένεια του αγαπημένου μας. Δεν τον έζησα ως αθλητή αλλά ως άνθρωπο. Και με το γιο του το Στέλιο που διετέλεσε ως εκτελεστικός σύμβουλος. Προσωπικά, πολλές φορές ταξίδεψα με το αυτοκίνητο του, αναμφισβήτητα, η Ανόρθωση χάνει ένα από τους λίγους και εκλεκτούς. Θα τον τιμήσουμε όπως του αξίζει».

Η ομάδα γυρίζει σελίδα. Πως αισθάνεστε όμως που δεν βρίσκεται η Ανόρθωση εκτός Ευρώπης; «Κατ’ αρχήν να ευχηθώ κάθε καλό και πολλές επιτυχίες στις ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν. Μας λείπει η Ευρώπη. Η Ανόρθωση πρέπει να είναι κάθε χρόνο στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Είχαμε μια χρονιά που δεν πετύχαμε τους στόχους που πρέπει να έχει η Ανόρθωση. Όπως και να έχουν τα πράγματα, σήμερα αγωνιζόμαστε αρμονικά. Μας συγκινούν με τη στήριξη που μας δίνουν οι φίλαθλοι μας, θα μείνουμε και εμείς για τους αγώνες που θα δώσουμε».

Για τα οικονομικά θέματα της Ανόρθωσης. Είναι αρκετά; «Οικονομικά προβλήματα έχει όλη η Κύπρος. Άρα και η Ανόρθωση δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα. Εκείνο που μας δίνει την ευκαιρία να ξέρουμε, είναι πως γνωρίζουμε πλέον τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Παρά τις δυσκολίες, πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Υπάρχει ανησυχία; «Δεν υπάρχει κανένα κεφάλαιο ανησυχίας για το οικονομικό κομμάτι. Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Τι εμποδίζει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαργκάσα; Παίζει ρόλο το οικονομικό;«Σε καμία περίπτωση, όλοι μας οι στόχοι, είναι στα πλαίσια που εμείς καθορίζουμε. Όλες οι υποθέσεις, θα κλείσουν εντός των επόμενων ημερών. Την Δευτέρα θα αρχίσουμε προετοιμασία και αρκετοί που περιμένουμε θα έρθουν μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Είναι πιθανό να υπάρχει και ποδοσφαιριστής έκπληξη; «Πιθανό να έχουμε και εκπλήξεις. Δεν θα μπω στην ονοματολογία. Η Ανόρθωση, λόγω της παρουσίας του κ. Κετσπάγια, έχει προχωρήσει αρκετά τον προγραμματισμό, γίνονται βολιδοσκοπήσεις. Δεν θα βιαστούμε να κλείσουμε όλες τις θέσεις. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον τρόπο που εργαζόμαστε».

Για τον Ντούρις; Υπάρχει ενδιαφέρον; «Υπάρχει ενδιαφέρον. Όπως και για αυτόν δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρεκκλίνουμε των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Δεν θα μπούμε σε πλειστηριασμούς για να ικανοποιήσουμε μερίδα του κόσμου, ή ομαδικό αίσθημα. Όπως έχει γίνει βολιδοσκόπηση για τον Ντούρις, έγιναν και για άλλους ποδοσφαιριστές. Η πάγια θέση της Ανόρθωσης, είναι πως όλοι είναι διαπραγματεύσιμοι και υπό παραχώρηση, εφόσον κριθεί όπως διασφαλίζει τα οικονομικά συμφέροντά της Ανόρθωσης. Δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον για κάποιο ποδοσφαιριστή».

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» γίνονται έργα, θα είναι έτοιμο για την έναρξη του πρωταθλήματος; «Όπως ξέρετε ανακατασκευάζεται ο αγωνιστικός χώρος και η εταιρεία που το έχει αναλάβει μας έχει πει πως αν η 1η αγωνιστική θα πρέπει να διεξαχθεί στο γήπεδό μας, θα είμαστε έτοιμοι».

Υπάρχει συμφωνία με τον Λαβόρδε και τον Ρόνι Λέβι για διακανονισμό; «Έχει επέλθει συμφωνία με τον Λαβόρδε ναι, το ίδιο συμβαίνει και με τον Ρόνι Λέβι».

Στις 3η Ιουλίου θα γίνει η επίσημη 1η, ο κ. Πουλλαΐδης θα δώσει το παρών του; «Θα είναι στην Κύπρο ο κ. Πουλλαΐδης, και θα είναι στην επίσημη πρώτη».