ΔΙΕΘΝΗ
Like

«Κρυφά συμβούλια στη FIFA για τη χώρα που θα πάρει το Μουντιάλ 2022»!

19 Ιουνίου, 2019
447 Views
0 Comments
«Κρυφά συμβούλια στη FIFA για τη χώρα που θα πάρει το Μουντιάλ 2022»!

Πληροφορίες που μεταφέρει μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής κάνει λόγο για άμεσες και μυστικές συναντήσεις ισχυρών στελεχών της FIFA προκειμένου να είναι έτοιμοι για… Plan B και ανάθεση του Μουντιάλ 2022 σε νέα χώρα!

Η είδηση της σύλληψης – την οποία ο ίδιος μέσω επίσημης τοποθέτησής του χαρακτήρισε απλά ως… φυσιολογική κατάθεση στην Αστυνομία – του Μισέλ Πλατινί για εμπλοκή σε κύκλωμα διαφθοράς και δωροδοκίας αναφορικά με την ανάθεση του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, ήταν λογικό να προκαλέσει… αναταράξεις.

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA κατηγορείται πως υπήρξαν συμφωνίες… κάτω από τραπέζι, ειδικά σε συνάντηση που είχε πίσω στο 2010 με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και ισχυρούς άνδρες από το Κατάρ, προτού ανατεθεί το Μουντιάλ του 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε στον τηλεοπτικό «αέρα» το TNT Sports, στη FIFA θα ξεκινήσουν μυστικές συναντήσεις άμεσα, προκειμένου να έχουν ένα δεύτερο πλάνο για τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί σε τρία χρόνια από τώρα, αφού θέλουν να βρεθούν προετοιμασμένοι σε περίπτωση που πρέπει να πάρουν το τουρνουά μακριά από το Κατάρ!

Comments are closed.