Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

OMONOIA:Διαρκείας και γήπεδο…. αφήνουμε την τηλεόραση!

18 Ιουνίου, 2019
3078 Views
0 Comments
OMONOIA:Διαρκείας και γήπεδο…. αφήνουμε την τηλεόραση!


Ανακοίνωση της Ομόνοιας για τους οπαδούς της:
Χαμηλώνουμε τις τιμές και στεκόμαστε δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η διαχρονική δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είστε όλοι εσείς, ο κόσμος της, ο πανίσχυρος 12ος παίκτης! Εσείς την κάνατε Βασίλισσα της Κύπρου, τον δημοφιλέστερο και ισχυρότερο Σύλλογο του τόπου. Η σπίθα σας τη δημιούργησε, η αγάπη σας την έκανε να μεγαλουργήσει, η λατρεία σας την έσωσε στα δύσκολα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται στο γήπεδο, σαν μια γροθιά να δίνουμε μαζί τις μάχες. Να την επαναφέρουμε εκεί που προστάζει η ιστορία της!

“Και του Λαού ομάδα” έγραψε εύστοχα ο Κώστας Μελίδης στον Ύμνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. “Και ο Λαός πλημμύριζε την κάθε γειτονιά” σημείωσε ο Χρίστος Κουρτελλάρης στο υπέροχο “Για σε τρελαίνομαι”. “Κερδίζεις κάθε μάχη της κερκίδας” τραγούδησαν οι Las Manzanas Podridas στο εξαίσιο “Το χρώμα της ελπίδας”. “Κοντά σου θα ΄ρθω, στην κερκίδα θα με δεις” εμπνεύστηκε ο Ανδρέας Π. στο πανέμορφο “Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ”… Αυτοί και τόσοι άλλοι που έγραψαν στίχους για τη μεγάλη Ιδέα, αναφέρονται στη δύναμή σας, τη δύναμη του Πράσινου Λαού.

Η μάζα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προέρχεται από την εργατική τάξη, απ΄ το υστέρημα στηρίζει την ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν, είναι και θα παραμείνει το καμάρι της εργατιάς. Η ομάδα του Λαού! Αυτός ο κόσμος ακόμα και μέσα στη χειρότερη οικονομική κρίση που πέρασε ο τόπος ήταν εκεί, χωρίς δικαιολογίες, κράτησε την ομάδα μας ζωντανή!

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, θα παρουσιάσουμε την Τρίτη τα Εισιτήρια Διαρκείας 2019-20 σε πολύ χαμηλές τιμές! Και με ευκολίες πληρωμής. Η μείωση είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τις περσινές τελικές τιμές. “Πανικός, πανικός ο Πράσινος Λαός” είναι το σύνθημα που θυμίζει τις εποχές που καταγράψαμε ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων. Διότι ήταν όντως πανικός ο Λαός, έπαιρνε νίκες μόνος του. Μπορούμε και θα το επαναλάβουμε!

Ευχόμαστε όντως οι τιμές να σας ικανοποιήσουν. Θα είναι το πρώτο βήμα για να γεμίσουμε το γήπεδο. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να φτιάξουμε και μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών σας. Είναι κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Η έγνοια μας είναι και στην ενίσχυση των υπόλοιπων αθλητικών τμημάτων του Σωματείου μας, για αυτό την Τρίτη θα σας παρουσιάσουμε μια καλή πρόταση!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ!

Comments are closed.