ΔΙΕΘΝΗ
Like

Φεύγοντας…ξέχασε τσάντα με 54 χιλ ευρώ Έλληνας συνεργάτης του Ραούλ Μπράβο…

18 Ιουνίου, 2019
541 Views
0 Comments
Φεύγοντας…ξέχασε τσάντα με 54 χιλ ευρώ Έλληνας συνεργάτης του Ραούλ Μπράβο…
<

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα Confidencial, τη στιγμή που έγινε το «ντου» της ισπανικής αστυνομίας το πρωί της 28ης Μαΐου στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο, ένας άνδρας περίπου 30 ετών, με σκούρα μαλλιά, φορώντας τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια, έφυγε τρέχοντας από το κτήριο.

Αρχικά η αστυνομία δεν έτρεξε προς το μέρος του να τον συλλάβει, ωστόσο αργότερα στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο βρέθηκε μια άδεια οδήγησης, η οποία ανήκει σε αυτόν τον άνθρωπο. Τα στοιχεία που αναγράφονται πάνω στο έγγραφο ανήκουν στον «Δημήτριο Σιούνγκαρη», ωστόσο δεν είναι βέβαιο αν το συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο είναι αληθινό.

Ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε αργότερα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών πράγματι πρόκειται για Έλληνα ο οποίος είχε φτάσει στη Μαδρίτη πριν από ένα 24ωρο, ενώ θα έφευγε την ίδια μέρα. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείο που έμενε η αστυνομία βρήκε μια τσάντα με 54.400 ευρώ, με τον ίδιο να τονίζει ότι την είχε παραλάβει από τον Ραούλ Μπράβο χωρίς να γνωρίζει τι περιείχε.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο Έλληνας, ο ίδιος δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, ωστόσο οι Αρχές εκτιμούν ότι αποτελεί μέλος του κυκλώματος των Μπράβο και Αράντα, ενώ με τον πρώτο φαίνεται να γνωρίζονται από τη Βέροια καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας όπως τονίζεται, κατάγεται από εκεί.

Comments are closed.