25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Υπόθεση στημένων: Έχασαν 10.000 ευρώ επειδή μαζί με τη Βαλένθια πόνταραν και τη Χετάφε!

Υπόθεση στημένων: Έχασαν 10.000 ευρώ επειδή μαζί με τη Βαλένθια πόνταραν και τη Χετάφε!

By on 17 Ιουνίου, 2019 0 533 Views

Οι συνομιλίες μεταξύ του Κάρλος Αράντα και του Ραούλ Μπράβο όχι μόνο επιβεβαιώνουν ότι το Βαγιαδολίδ – Βαλένθια ήταν στημένο, αλλά αποκαλύπτουν και ένα στοίχημα που έχασε η οργάνωση, στο οποίο είχαν ποντάρει 10.000 ευρώ.

Ραούλ Μπράβο, Κάρλος Αράντα και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στην οργάνωση με τους στημένους αγώνες της Ισπανίας βρίσκονταν υπό παρακολούθηση χωρίς να το γνωρίζουν, με τις Αρχές να έχουν στα χέρια τους συνομιλίες που «καίνε» τους εμπλεκόμενους.

Μία από αυτές σχετίζεται με τους Αράντα και Ραούλ Μπράβο, και η οποία έφτασε στα χέρια των Αρχών από ένα μικρόφωνο που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο του πρώτου.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, αποδεικνύεται ότι παίκτες της Βαγιαδολίδ (χωρίς να κατονομάζονται) είχαν πάρει χρήματα προκειμένου να χάσουν από τη Βαλένθια.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η οργάνωση ήθελε να βγάλει κι άλλα ποσά την τελευταία αγωνιστική της Primera Division, συνδυάζοντας το σίγουρο διπλό της Βαλένθια με τον άσο της Χετάφε επί της Βιγιαρεάλ.

Πάνω σε αυτά τα δύο σημείο, ο Αράντα και ο Ραούλ Μπράβο πόνταραν το ποσό των 10.000 ευρώ. Με μονό αποδεκτό τη Βαλένθια θα διπλασίαζαν τα χρήματά τους, ωστόσο με τη Χετάφε θα έπαιρναν πίσω 40.000 ευρώ.

Η Βιγιαρεάλ, όμως, ισοφάρισε στο 87′, το ματς έμεινε στο 2-2 και το στοίχημα χάθηκε! Μάλιστα στις συνομιλίες μετά το παιχνίδι ο Αράντα φέρεται να λέει στον Ροαύλ Μπράβο ότι λειτούργησαν άπληστα και πως οι πληροφορίες για τη σίγουρη νίκη της Χετάφε δεν ήταν έγκυρες…