29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Νέα μπλεξίματα για τον Νεϊμάρ

By on 17 Ιουνίου, 2019 0 456 Views

Όλα τα είχε ο Νεϊμάρ τις τελευταίες ημέρες, νέες κατηγορίες για φοροδιαφυγή και ξανά μπλεξίματα με την εφορία του έλειπαν.

Τραυματίστηκε και χάνει το Κόπα Αμέρικα, ερευνάται από τη δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες γυναίκας για βιασμός, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν του άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την ομάδα και τώρα κατηγορείται ξανά για φοροδιαφυγή! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βραζιλιάνικης εφημερίδας «Folha de Sao Paulo», ο Νεϊμάρ κατηγορείται ότι απέκρυψε έσοδα ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ από τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα από τη Σάντος. 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα υπάρχει μπλόκο των αρμόδιων αρχών σε 36 ακίνητα ιδιοκτησίας του παίκτη, της οικογένειάς του και των εταιρειών του. Ανάμεσα σε αυτά και δύο βίλες τις οποίες αγόρασε στη Βραζιλία με τα χρήματα που έλαβε το καλοκαίρι του 2011 μετά τη μετακίνησή του στη Βαρκελώνη. 

Έτσι κι αλλιώς η υπόθεση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου στη Μπαρτσελόνα είναι μια ιστορία… αμαρτωλή καθώς φαίνεται πως έγιναν πολλές παρατυπίες σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι με στόχο να μη δηλωθούν τα πραγματικά ποσά και να υπάρξει τελικά εκτεταμένη φοροδιαφυγή.