18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Ρομό: «Θέλαμε να κατακτήσουμε το νταμπλ»

By on 14 Ιουνίου, 2019 0 12775 Views

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «elimpulso.com» παραχώρησε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Ράφαελ Ρόμο. Ο Βενεζουελάνος κίπερ βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας ενόψει του Copa Africa το οποίο αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ρόμο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρουσία τόσο στην ΑΕΛ όσο και τον ΑΠΟΕΛ.

Το σχετικό απόσπασμα:«Η Κύπρος είναι μια πολύ καλή εμπειρία. Αρχικά αγωνίστηκα στην ΑΕΛ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο νησί, όπου έπαιξα για μια σεζόν και είχα την ευκαιρία για επανεκκίνηση της καριέρας μου αφού αγωνίστηκα σε αρκετά παιχνίδια και πετύχαμε ένα από τους στόχους μας, την έξοδο στην Ευρώπη. Τώρα ο ΑΠΟΕΛ, είναι μια από τις πιο απαιτητικές ομάδες στην καριέρα μου.

Είναι μια ομάδα που θέλει πάντα να κερδίζει. Φέτος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και αγωνιστήκαμε στον τελικό του κυπέλλου. Θέλαμε να κατακτήσουμε το νταμπλ με τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Έχουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές σε αυτό τον σημαντικό σύλλογο και ελπίζουμε πως στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε και τους δύο τίτλους».