28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αζάρ: «Ρώτησα τον Μόντριτς για το 10 και μου είπε όχι»!

Αζάρ: «Ρώτησα τον Μόντριτς για το 10 και μου είπε όχι»!

By on 14 Ιουνίου, 2019 0 877 Views

Μετά την Galactico παρουσίασή του, ο Εντέν Αζάρ μίλησε για το ίνδαλμα Ζιντάν, τη φανέλα της Ρεάλ, το όνειρο του κορυφαίου και την κοφτή άρνηση του Μόντριτς για το νούμερο στη φανέλα.

Αφού υπέγραψε και παρουσιάστηκε με τιμές Galactico, ο Εντέν Αζάρ πέρασε στην αίθουσα τύπου, για να απαντήσει στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ που την είχαν κατακλύσει. Εκεί μίλησε μεταξύ άλλων για το ίνδαλμα Ζιντάν, τη θέση που προτιμάει, το ότι θέλει να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο και την άρνηση του Μόντριτς για το αγαπημένο του νούμερο…

«Ολος ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Ζιντάν ήταν το ίνδαλμά μου από μικρό παιδί. Το ότι εκείνος είναι ο προπονητής της Ρεάλ, παραμένει ένας σημαντικός παράγοντας για μένα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ήθελα να παίξω στη Ρεάλ. Μου αρέσει καλύτερα να παίζω στα αριστερά της επίθεσης ή ως 10άρι.

Η αλήθεια είναι ότι τα πάντα ξεκίνησαν πέρσι αμέσως μετά το Μουντιάλ. Τελικά τότε συνέχισα στην Τσέλσι και θεωρώ ότι ίσως ήταν καλύτερα έτσι, καθώς ήταν μία σπουδαία χρονιά για μένα και την ομάδα με την κατάκτηση του Europa League. Πιστεύω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να παίξω στη Ρεάλ.

Θα επιδιώξω να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αυτό ξεκινάει με το να παίξω για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Μίλησα με τον Μόντριτς και για πλάκα τον ρώτησα εάν θα μου δώσει να φορέσω το 10. Μου απάντησε όχι και ότι έπρεπε να διαλέξω άλλο νούμερο. Το νούμερο στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σημασία. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι θα φοράω τη φανέλα της Ρεάλ».