28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΟΝΙΟ: «Έχω συμβόλαιο αλλά η Ισπανία είναι Ισπανία» (τι είπε για ΑΠΟΕΛ)

ΤΟΝΙΟ: «Έχω συμβόλαιο αλλά η Ισπανία είναι Ισπανία» (τι είπε για ΑΠΟΕΛ)

By on 13 Ιουνίου, 2019 0 8087 Views

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τόνιο Ραμίρεζ, μίλησε στην AS για την ΑΕΚ, την πορεία της ομάδας, την μάχη του φετινού τίτλου και το μέλλον του.

«Όταν ήξερα ότι δεν θα συνέχιζα στη Σοσιεδάδ, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν να επιστρέψω στην Κύπρο. Είναι ένα πρωτάθλημα πιο βολικό όσον αφορά στα ταξίδια. Το πιο μακρινό ταξίδι είναι ενάμιση ώρα και μπορώ εύκολα να είμαι στο σπίτι. Τώρα που έχω δυο μικρά κοριτσάκια, σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο».

«Ήταν μια πολύ καλή σεζόν γιατί κερδίσαμε το Σούπερ Καπ και παίξαμε ξανά στους ομίλους του Europa League. Αλλά προσωπικά ένιωθα καλύτερα στην προηγούμενη σεζόν (2015/16). Η ομάδα έχει βελτιωθεί τώρα και πλέον δεν συμμετέχω τόσο πολύ στο παιχνίδι. Είναι αγώνες που είμαι απλά θεατής».

«Τώρα απολαμβάνω τις διακοπές αλλά είναι και ώρα για δουλειά για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Κύπρο αλλά η Ισπανία είναι Ισπανία».

«Φέτος νιώσαμε άσχημα γιατί με τρεις περισσότερους βαθμούς θα μπορούσαμε να παλέψουμε με τον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο. Είναι η Ρεάλ ή η Μπάρτσα της Κύπρου. Έχουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό και είναι δύσκολο να τους κερδίσεις αλλά εμείς μεγαλώνουμε σαν ομάδα και θέλουμε περισσότερα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο».

«Φέτος είχαμε 11 Ισπανούς στην ομάδα, όπως επίσης και τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Υπάρχει επίσης ένας Γάλλος που είναι παντρεμένος με Ισπανίδα, ένας Αργεντινός, ένας Βραζιλιάνος. Το 80% μιλάνε Ισπανικά και σίγουρα έχουμε περισσότερους Ισπανούς από πολλές Ισπανικές ομάδες».