23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Βοηθήστε μας για να είμαστε εκεί και την νέα χρονιά

ΚΕΡΚΕΖ:Βοηθήστε μας για να είμαστε εκεί και την νέα χρονιά

By on 13 Ιουνίου, 2019 0 5581 Views

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ έκανε δηλώσεις στο περιθώριο της παρουσίασης για τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία για την χρονιά που πέρασε. Θα πάω λίγο πίσω. Όταν ξεκίνησε η προετοιμασία, κανένας δεν πίστευε ότι θα κάναμε την πορεία που ακολούθησε, ακόμα και εμείς ίσως. Στη Βουλγαρία βάλαμε στόχους να μπούμε εξάδα όπως είπαμε με τον πρόεδρο.

Το επιτελείο και εγώ βάλαμε περισσότερη πίεση να βγούμε Ευρώπη και να πάρουμε το κύπελλο. Είναι εύκολο να λέμε κάτι τώρα, αλλά θέλω να το αποδείξω ότι βάλαμε από τότε αυτούς τους στόχους. Όλοι οι παίκτες έχουν σπίτι τους αυτό που γράφτηκε για τους στόχους τότε.

Για να συνεχίσουμε την καλή πορεία θέλουμε βοήθεια. Είναι η ώρα να μας βοηθήσει ο κόσμος μας. Πολλοί παραπονιούνταν όταν έλεγα για το μπάτζετ. Το μπάτζετ δεν είναι μόνο οι μισθοί αλλά όλο το οικοδόμημα. Θέλουμε να τα βελτιώσουμε όλα στην ομάδα για τον σύλλογο.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία και που πίστεψε σε μένα. Αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Τον καταλαβαίνω για όσα είπε αφού δεν μπορεί κανένας να είναι μόνος του.

Οι ποδοσφαιριστές στη φιέστα κατάλαβαν τι σημαίνει ΑΕΛ βλέποντας τον κόσμο και θα συνεχίσουν να δουλεύουν ακόμα πιο σκληρά για να το ζήσουν ξανά, αυτό. Βοηθήστε μας για να είμαστε εκεί και την νέα χρονιά. Η προετοιμασία αρχίζει στις 24 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου, θα πάμε Βουλγαρία».