24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Αναστασιάδης: «Ο Παπασταθόπουλος βγάζει τον εαυτό του εκτός Εθνικής.Εγώ γιατί να παραιτηθώ;

Αναστασιάδης: «Ο Παπασταθόπουλος βγάζει τον εαυτό του εκτός Εθνικής.Εγώ γιατί να παραιτηθώ;

By on 12 Ιουνίου, 2019 0 661 Views

Τα… απόνερα της ήττας από την Αρμενία είναι μεγάλα! Ο Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα όσα είπε ο Παπασταθόπουλος και απάντησε με τον τρόπο του! Επίσης ξεκαθάρισε πως δεν παραιτείται, αφού πιστεύει στην πρόκριση.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την βαριά ήττα από την Αρμενία και την δύσκολη συνέχεια της εθνικής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε:  Τις δηλώσεις του Παπασταθόπουλου και ότι δεν αξίζει η Εθνική να περάσει: Εγώ να απαντήσω. Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Ακούτε; Εγώ το είπα βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Εγώ πιστεύω πως μπορούμε. Εάν ο κ. Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει δεν μπορεί να είναι εδώ. Όποιος έχει αυτήν την άποψη δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε; Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω. Έχουμε άλλους 18 πόντους. Εμένα όμως δεν μου είπε κάτι ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Είναι αρχηγός της ομάδας. Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Εάν το πιστεύει να μας το πει. Να μας το έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ’ έξω από την Εθνική. Να πάμε στα άλλα παιδιά. Να τα ρωτήσουμε. Ρωτήστε λοιπόν τον Φορτούνη, τον Σιόβα και τον Σάμαρη για το εάν κάποιος από αυτούς δεν το πιστεύει. Αυτή είναι η απάντηση που σας δίνω εγώ. Το ότι ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του, το εάν έχει μέλλον αυτή η Εθνική, τους εγωισμούς και εάν σκέφτεται να παραιτηθεί: Ποιος να συνεχίσει ;
Εγώ γιατί να παραιτηθώ; Υπάρχει κάποιος λόγος; Ακούστε το κατάλαβα το τι λέτε. Οι εγωισμοί; Ποιοι εγωισμοί; Δεν έχει καμία σχέση αυτή η ερώτηση με το αγωνιστικό κομμάτι.