29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Σενάριο για 3η θητεία του Μουρίνιο στην Τσέλσι!

By on 11 Ιουνίου, 2019 0 581 Views

Με τον Μαουρίσιο Σάρι να βρίσκεται με το ένα «πόδι» στην Ιταλία και την Γιουβέντους, η Τσέλσι ψάχνει τον «διάδοχο» του και ο Ζοσέ Μουρίνιο έρχεται ξανά το προσκήνιο με σοκαριστικό σενάριο 3ης θητείας!

Σύμφωνα με την «Sun», στη λίστα με τους υποψήφιους για τον πάγκο της Τσέλσι είναι πλέον και ο άλλοτε προπονητής των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο 56χρονος κόουτς, ο οποίος είχε δηλώσει τον Μάρτιο πως ελπίζει να επιστρέψει στην προπονητική τον Ιούνιο, φαίνεται πως ενδιαφέρει την παλιά του ομάδα για να αναλάβει χρέη προπονητή μετά την… επεισοδιακή απόλυσή του τον Δεκέμβριο του 2015. Το όνομά του προστέθηκε στην λίστα με τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Έρικ Τεν Χαγκ, Νούνο Σάντο και Χάβι Γκράθια.

Ο Πορτογάλος πλέον σχολιαστής στο «beIN Sports», αποτέλεσε κατά το παρελθόν τον «μέντορα» για την ομάδα του Λονδίνου εφόσον έχοντας τρία χρόνια θητεία την πρώτη φορά, από το 2004 έως το 2007 κι άλλα δύο την δεύτερη, από το 2013 έως το 2015, οδήγησε με απόλυτη επιτυχία τους «μπλε» στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων, ισάριθμων Λιγκ Καπ και ενός FA Cup.

Βέβαια, το 2015, έφυγε… κακήν κακώς, με τους παίκτες να του έχουν γυρίσει την πλάτη, το κλίμα να μυρίζει μπαρούτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και όλους να παίζουν καλά… από το πρώτο κιόλας παιχνίδι μετά την απομάκρυνσή του.