19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Τελικός Natıons League, με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στην BET ON ALFA

Τελικός Natıons League, με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στην BET ON ALFA

By on 9 Ιουνίου, 2019 0 381 Views

Ο τελικός του Nations League θα γίνει στις 21:45 ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ολλανδία, με τους Ίβηρες να παίζουν στη χώρα τους. Η Πορτογαλία πέρασε στα ημιτελικά το εμπόδιο της Ελβετίας, ενώ η Ολλανδία σε ματς που κρίθηκε στην παράταση πέρασε το εμπόδιο της Αγγλίας.

Προσφέρεται και ο τελικός του Nations League με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις στην BET ON ALFA. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Η Πορτογαλία που παίζει μπροστά στο κοινό της, έχει απόδοση 2.25 για να πάρει τη νίκη., στο 2.90 προσφέρεται το διπλό για νίκη της Ολλανδίας και 3.05 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 2.00, στο 1.65 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχει απόδοση 1.80. Αν πιστεύετε ότι θα κατακτήσει η Πορτογαλία το Nations League, η απόδοση είναι 1.65, ενώ η αντίστοιχη απόδοση της Ολλανδίας, είναι 2.05.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.