19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ρούνεϊ: «Μπορείς να πάρεις Κριστιάνο και Ράμος, αλλά… »(προτιμά κάτι καινούριο στη Γιουνάιτεντ)

Ρούνεϊ: «Μπορείς να πάρεις Κριστιάνο και Ράμος, αλλά… »(προτιμά κάτι καινούριο στη Γιουνάιτεντ)

By on 9 Ιουνίου, 2019 0 662 Views

Ρούνεϊ: «Μπορείς να πάρεις Κριστιάνο και Ράμος, αλλά... »

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει τη δική του διαφορετική άποψη για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χτιστεί το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτό δεν είναι με βραχυπρόθεσμες λύσεις πολλών εκατομμυρίων…

Ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» και πρώην αρχηγός της ομάδας του Μάντσεστερ, μίλησε στο ραδιόφωνο του BBC και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στα νιάτα, προτρέποντας τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να ψάξει μέσα στο καλοκαίρι για παίκτες που θα έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και που οικονομικά θα κινηθούν σε λογικά πλαίσια…

«Για τον Όλε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να προσπαθήσει να χτίσει κάτι καινούριο. Δεν νομίζω ότι με 1-2 παίκτες και κάτι περισσότερο από 100 εκατομμύρια θα βοηθήσει πραγματικά. Πρέπει να πάρει 5-6 ποδοσφαιριστές που θα έχουν και προοπτικές βελτίωσης για να φτάσουν στο τοπ επίπεδο. Ωστόσο, δεν δίνει 120 και 130 εκατομμύρια για τέτοιους παίκτες. Διαθέτεις 30-40 εκατομμύρια και μετά προσπαθείς να τους κάνεις καλύτερους για να φτάσεις σε σημείο να στηρίξεις γύρω σε αυτούς τους 5-6 όλη την ομάδα.

Ναι μεν μπορείς να πάρεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Σέρχιο Ράμος, τον Μέσι ή τον Μπέιλ, να δώσεις 300-500 εκατομμύρια, να πάρεις δυο καλά χρόνια του Κριστιάνο και άλλα δυο καλά χρόνια του Ράμος και μετά… τέλος. Αυτά τα χρήματα τόσο θα διαρκέσουν.

Ο σύλλογος πρέπει να χτιστεί με νέους παίκτες και πρέπει να επιτρέψουν στον προπονητή να τους δουλέψει πολύ» ήταν τα λόγια του Άγγλου φορ της DC United.