29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Ψάχνεται (και) για Ρομπέρζ ο Παναθηναϊκός

By on 7 Ιουνίου, 2019 0 22648 Views

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο. Μετά τους Σίλτελφελντ και Κατελάρη, στο προσκήνιο βρέθηκε και το όνομα του Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Σύμφωνα λοιπόν με την ελλαδική ιστοσελίδα του Novasports.gr, ο Γάλλος αμυντικός του Απόλλωνα προτάθηκε στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Διαβάστε το δημοσίευμα:«Ένας παλιός …γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον 32χρονο Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη και την τελευταία διετία είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Γάλλος αριστεροπόδαρος στόπερ έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον κυπριακό σύλλογο και σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr από την Κύπρο προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Νίκο Νταμπίζα. Πάντως ο Ρομπέρζ δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με τον Απόλλωνα Λεμεσού και η “σφικτή” οικονομική πολιτική του Παναθηναϊκού καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωση του. Άλλωστε οι Πράσινοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δώσουν χρήματα σε κάποια ομάδα για την αγορά ποδοσφαιριστή.

Ο Ρομπέρζ αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός στο πρωτάθλημα της Κύπρου στα PASP Football Awards της σεζόν 2018-19, ενώ την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές με τον Απόλλωνα Λεμεσού».