25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Τι λέχθηκε στη συνάντηση του προέδρου του ΚΟΑ με την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων

Τι λέχθηκε στη συνάντηση του προέδρου του ΚΟΑ με την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων

By on 7 Ιουνίου, 2019 0 852 Views

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο  και τα Μέλη της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ την Παρασκευή 7 Ιουνίου και σε αυτή συζητήθηκαν θέματα  που αφορούν την κατάσταση των ανοικτών και κλειστών σταδίων και τα κριτήρια που ακολουθεί η Αρχή για την αδειοδότηση τους.

Ο Πρόεδρος της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων Γιώργος Καράς ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για όλες τις ενέργειες της Αρχής που αφορούν τον έλεγχο όλων των  γηπέδων και την έκθεση που ετοιμάζει να παρουσιάσει. Η Αρχή υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και έχει την ευθύνη, μετά από έλεγχο και αξιολόγηση, να υποδείξει στους ιδιοκτήτες των γηπέδων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στάδια τους και τους καλεί να προχωρήσουν στα αναγκαία έργα, ούτως ώστε να τους παραχωρηθεί  άδεια για χρήση.

Όσον αφορά τους ιδιόκτητους χώρους του ΚΟΑ, συμπεριλαμβανομένου και του Μακαρείου σταδίου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού ανέφερε ότι ο ΚΟΑ θα συνεργαστεί με την Αρχή και την Αστυνομία και θα λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα μέσω της υπηρεσίας  του Οργανισμού, βάση και της έκθεσης της Αστυνομίας στις 30 Μαΐου 2019.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκε και η Γενική Διευθύντρια Δρ Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, ενώ από την   Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων παρέστησαν και τα Μέλη Βασίλης Γιωργάλλας, Ανδρέας Ηρακλέους και Πασχαλίνα Μαγνήτη.