28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Πρωτοφανής επίθεση Απόλλωνα στον πρόεδρο του ΚΟΑ.Τον κατηγορεί για ψεύδη στο θέμα της κάρτας φιλάθλου)

Πρωτοφανής επίθεση Απόλλωνα στον πρόεδρο του ΚΟΑ.Τον κατηγορεί για ψεύδη στο θέμα της κάρτας φιλάθλου)

By on 7 Ιουνίου, 2019 0 3966 Views

Αποσπάσματα των επιστολών που απέστειλε σε όλα τα αρμόδια όργανα για την κάρτα φιλάθλου δημοσίευσε ο Απόλλωνας εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΚΟΑ Α.Μιχαηλίδη τον οποίο κατηγορεί για εσκεμμένα ψεύδη.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ επιθυμώντας να δώσει ένα τέλος στην παραφιλολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με τη θέση μας για την κατάργηση της κάρτας οπαδού και ιδιαίτερα να τοποθετηθεί στα εσκεμμένα ψεύδη που εκστόμισε ο πρόεδρος του ΚΟΑ στο κρατικό κανάλι, αναγκάζεται να δώσει στη δημοσιότητα τα αποσπάσματα των επιστολών που απέστειλε σε όλα τα αρμόδια όργανα τον Φεβρουάριο 2019 και τον Μάιο του 2019.

Δυστυχώς, ο πρόεδρος του ΚΟΑ για λόγους που δε κατανοούμε, επιλέγει να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις αφού όπως φαίνεται στις εν λόγω επιστολές «γράφουμε ξεκάθαρα πως η κατάργηση του μέτρου είναι η μόνη λύση». Παρά ταύτα, ο Απόλλωνας στα πλαίσια μιας προσπάθειας για επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος, επέμεινε με εισηγήσεις και ενέργειες, ούτως ώστε να βρεθούν εφικτές λύσεις με στόχο να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Οι προσπάθειες αυτές γίνονται εδώ και μήνες αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία θετική ανταπόκριση (αλληλογραφία από το Νοέμβριο του 2018).  

Αντί ο πρόεδρος του ΚΟΑ ένα εκτιμήσει τη σοβαρότητα με την οποία επιλέγουμε να χειριστούμε το θέμα, επιλέγει να εκτίθεται Παγκύπρια με άστοχες και παραπλανητικές δηλώσεις.

Διοικητικό Συμβούλιο

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ