20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

«Έπονται μαζικές ανακοινώσεις στον Απόλλωνα»

By on 7 Ιουνίου, 2019 0 6061 Views

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) και αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων αποκάλυψε πως οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν πάρει την υπογραφή κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά εκκρεμούν κάποια έγγραφα για να ανακοινωθεί η συνεργασία τους.

Για τη χθεσινή ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Τα γραπτά πάντοτε μένουν, είδατε ότι στην πρώτη αμφισβήτηση ο Απόλλωνας έχει παρουσιάσει γραπτώς το τι έχει αποστείλει στους φορείς σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι η θέση του Απόλλωνα. Νομίζω πλέον δεν υφίσταται καμία αμφισβήτηση για το ποια είναι η στάση του Απόλλωνα και για μας το θέμα θεωρείται λήξαν. Ο Απόλλωνας θα κάνει τα πάντα για να ανοίξουν οι πόρτες των γηπέδων για όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου».

Για τους τρεις δανεικούς που επιστρέφουν: «Καρώ, Πίττας και Σπόλιαριτς θα είναι κανονικά στην αποστολή για την προετοιμασία. Θα είναι στο ρόστερ, τώρα αν θα είναι στο βασικό σχήμα κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Όσοι θα είναι στο ρόστερ θα πάρουν τις ευκαιρίες τους».

Για τον προγραμματισμό: «Ναι υπάρχουν υπογραφές με κάποιους παίκτες αλλά εκκρεμούν κάποια έγγραφα. Θα έρθει η ώρα που θα προβούμε σε μαζικές ανακοινώσεις. Το παλεύουμε να βρούμε ποιοτικούς παίκτες με καθαρά ιατρικά δελτία. Να κάνουμε υπομονή ακόμη λίγες μέρες».

Για τον Ρομπέρζ: «Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Απόλλωνα. Τον υπολογίζουμε κανονικότατα για τη νέα περίοδο. Άρα για μας δεν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα επί της παρούσης για τον ποδοσφαιριστή».