19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συνεδριάζει για το Μακάρειο η Ομόνοια.Δεν άρεσε ο όρος του ΚΟΑ

Συνεδριάζει για το Μακάρειο η Ομόνοια.Δεν άρεσε ο όρος του ΚΟΑ

By on 5 Ιουνίου, 2019 0 430 Views

Σε έκτακτη συνεδρία του Δ.Σ. της Ομόνοιας που θα γίνει σημερα Τετάρτη, θα εξεταστεί η απόφαση του ΚΟΑ σε σχέση με το Μακάρειο στάδιο. Η επίσημη ενημέρωση:

OMONOIA FC@OMONOIAfootball

Ενημερώνουμε πως θα συνεδριάσει έκτακτα αύριο το Διοικητικό Συμβούλιο, για να εξετάσει την απάντηση του ΚΟΑ σχετικά με το Μακάρειο στάδιο #OMONOIA28:48 PM – Jun 4, 2019Twitter Ads info and privacySee OMONOIA FC’s other Tweets

Πως έχει το όλο θέμα:
Ο ΚΟΑ σε χθεσινή του συνεδρία αποφάσισε να παραχωρήσει το Μακάρειο στην Ομόνοια, όπως είναι τη δεδομένη στιγμή, υπογραμμίζοντας όμως ότι πρέπει να ισχύσουν προϋποθέσεις για να γίνει αυτό. Το σωματείο δηλαδή πρέπει να ικανοποιήσει τις επισημάνσεις που θέτει η Αστυνομία.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα έργα που ζητά η Αστυνομία για να γίνουν στο Μακάρειο είναι πολλά και σημαντικά, τα οποία έχουν να κάνουν με την αστυνόμευση και την ασφάλεια, με την τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος και αρκετών άλλων, με το κόστος να είναι πολύ υψηλό.
Η διοίκηση της Ομόνοιας θα αποφασίσει ανάλογα πως θα προχωρήσει, αλλά όπως μαθαίνουμε αναμένεται να προκύψει αντίδραση, κάτι που σημαίνει ότι για την ώρα όλα είναι ανοικτά και πάλι για το Μακάρειο στάδιο.
Να σημειωθεί ότι ο ΚΟΑ έχει ενημερώσει την Ομόνοια για την απόφαση του, αλλά και για τα έργα ακριβώς που απαιτούνται από την αστυνομία να γίνουν στο Μακάρειο.