20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Εθνική Ελπίδων παίζει σήμερα (15:00) με αντίπαλο τη Βουλγαρία

Η Εθνική Ελπίδων παίζει σήμερα (15:00) με αντίπαλο τη Βουλγαρία

By on 5 Ιουνίου, 2019 0 414 Views

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ουκρανία.
—————————————–

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ολοκληρώνει σήμερα με αντίπαλο τη Βουλγαρία τις υποχρεώσεις της στο 16ο διεθνές τουρνουά «Λομπανόφσκι» που διεξάγεται στο Κίεβο.

Ο αγώνας αφορά τις θέσεις κατάταξης 3-4 και θα αρχίσει στις 15:00. 

Στον τελικό που θα αρχίσει στις 18:00 και θα περιλαμβάνει και την τελετή λήξης με τη συμμετοχή όλων των αποστολών στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα αγωνιστούν Ουκρανία – Ισραήλ.

Ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ενόψει του αγώνα με τη Βουλγαρία ολοκληρώθηκε την Τρίτη χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και με το δεδομένο ότι ο Νίκος Ανδρονίκου θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης.

Μέσα από τη συμμετοχή του τουρνουά, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής θέλει να δώσει αρκετό αγωνιστικό χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στην αποστολή όπως είναι γνωστό συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, αρκετοί από αυτούς προερχόμενοι από την Εθνική Νέων.

Ο Νίκος Ανδρονίκου επανέλαβε στους διεθνείς μας πως στο σημερινό φινάλε  θα πρέπει απαραίτητα να αποφευχθούν τα λάθη και με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια καλής αγωνιστικής παρουσίας, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα με στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Τα φιλικά της Ουκρανίας θα καταγράψουν χρήσιμα συμπεράσματα και είναι τα τελευταία πριν από τις επόμενες υποχρεώσεις μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Στην πρεμιέρα του τουρνουά η Κύπρος ηττήθηκε από την Ουκρανία με 3-0 και η Βουλγαρία ηττήθηκε από το Ισραήλ στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4 (1-1 ο κανονικός αγώνας).

Με τη Βουλγαρία βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι για τελευταία φορά στις 2 Ιουνίου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου και τότε η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 στο πρώτο της παιχνίδι υπό την καθοδήγηση του Νίκου Ανδρονίκου. Δύο τέρματα είχε πετύχει ο Μάριος Πεχλιβάνης και ένα ο Ιωάννης Πίττας.

Μετά τη λήξη των σημερινών αγώνων, πέραν από τις ομαδικές βραβεύσεις των τριών πρώτων ομάδων, οι διοργανωτές θα βραβεύσουν επίσης τον καλύτερο τερματοφύλακα, τον καλύτερο αμυντικό, τον καλύτερο μέσο και τον καλύτερο επιθετικό.

**Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι η ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).