25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η διαφορά είναι ο όγκος των φιλάθλων της Ομόνοιας.Σε 2 ώρες θα τα βρεί με την αστυνομία λένε στον ΚΟΑ αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα

Η διαφορά είναι ο όγκος των φιλάθλων της Ομόνοιας.Σε 2 ώρες θα τα βρεί με την αστυνομία λένε στον ΚΟΑ αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα

By on 5 Ιουνίου, 2019 0 1873 Views

Το μέλος του δ.σ. του ΚΟΑ Στέλιος Στυλιανού μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το πολύκροτο θέμα του Μακαρείου και την χρήση του από την Ομόνοια.

Για το θέμα του Μακαρείου και της Ομόνοιας: «Υπήρξε μια εξέλιξη αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας, μας έστειλε μια επιστολή η Ομόνοια και μας έλεγε ότι πέραν των βελτιώσεων που θα έκανε, την ενδιέφερε να πάρει το γήπεδο όπως είναι. Στις 24 Μαΐου ήρθε η επιστολή στα γραφεία του ΚΟΑ. Η Υπηρεσία έκανε τις διαδικασίες, επικοινωνήσαμε με την ΚΟΠ για να δούμε πως θα βγαίνει το πρόγραμμα με τόσες ομάδες και η ομοσπονδία απάντησε θετικά. Η αστυνομία μας απάντησε επίσης θετικά αλλά με κάποιες επισημάνσεις. Πήραμε μια ομόφωνη απόφαση για παραχώρηση του σταδίου».

Για την δεύτερη επιστολή η οποία αναφέρει τις επισημάνσεις της αστυνομίας: «Στάληκε στην Ομόνοια η οποία θα αξιολογήσει τις παρατηρήσεις της αστυνομίας. Κάποιες είναι σημαντικές κάποιες όχι τόσο για κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Το διαφορετικό σε σχέση με την Ομόνοια είναι ο όγκος των φιλάθλων».

Υπάρχουν τόσο σημαντικές προϋποθέσεις; «Θεωρώ ότι σε μια συνάντηση της Ομόνοιας με την αστυνομία το θέμα θα λυθεί σε 1-2 ώρες».

Ακούγεται ότι είναι υψηλό το κόστος των «θέλω» της αστυνομίας: «Πριν μιλήσουμε για το κόστος των «θέλω» της αστυνομίας, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα απαραίτητα για να αρχίσει ένα παιχνίδι. Δεν είναι όλα όσα ζητά η Ομόνοια προϋποθέσεις για την διεξαγωγή ενός αγώνα».

Ποια είναι αυτά που κρίνεται ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα; «Το σύστημα φωτισμού τω κερκίδων. Είναι θέμα που το θέτει και στο Τσίρειο καθώς οι κάμερες δεν εντοπίζουν με ευκρίνεια λόγω του χαμηλού φωτισμού. Δεν ξέρω αν η ΚΟΠ θα βάζει παιχνίδι με το φως της ημέρας. Είναι και η αρίθμηση των θέσεων».

Το γήπεδο ήταν ήδη εγκριμένο από την στιγμή που αγωνίζονταν άλλες ομάδες: «Αρμόδια αρχή είναι η αρχή αδειοδότησης σταδίων. Από την στιγμή που γίνονταν παιχνίδια σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Γι’ αυτό είπα ότι σε μια συνάντηση της Ομόνοιας με την αστυνομία τα δέκα πράγματα που ζητάνε να γίνουν 1-2».

Για το κόστος των επισημάνσεων της αστυνομίας: «Οι παρατηρήσεις της αστυνομίας δεν έχουν κόστος δίπλα. Πρέπει να αξιολογηθούν οι επισημάνσεις και να δουν ποια είναι αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα και ποια μπορούν να γίνουν πιο μετά».

Θα συνδράμουν και οι υπόλοιπες ομάδες; «Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο ΚΟΑ έχει ένα κονδύλι για συντήρηση. Ούτως η άλλως θα γίνονταν κάποιες βελτιώσεις αλλά αυτές ήταν άσχετες με το θέμα της Ομόνοιας. Η Ομόνοια είπε ότι ήταν διατεθειμένη να δώσει ένα σεβαστό ποσό για βελτίωση του σταδίου με την μορφή δωρεάς. Αν καταλήξει η Ομόνοια με την αστυνομία σε 2-3 πράγματα σημαντικά μπορεί να προχωρήσει το θέμα».