ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Like

Γράφουν ότι ο Σίλντενφελντ ρίχνει… γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό

5 Ιουνίου, 2019
1410 Views
0 Comments
Γράφουν ότι ο Σίλντενφελντ ρίχνει… γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό που θα έρθει και θα πάρει θέση βασικού. Η αποχώρηση του Κουλιμπαλί έχει θέσει στις προτεραιότητες του Δώνη τη μεταγραφή ενός παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι πράσινοι να κινηθούν ακόμα και για δύο στόπερ. Τις τελευταίες μέρες έχει έρθει στην επιφάνεια το όνομα του Κροάτη κεντρικού της Ανόρθωσης Γκόρντον Σίλντενφελντ. 

Ο Σίλντεφελντ έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό με επιτυχία και μάλιστα στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με τη φανέλα του. Ωστόσο έχει φτάσει πλέον τα 34 του χρόνια, κάτι που ίσως αποτελέσει τροχοπέδη στη δική του επιθυμία να γυρίσει στην Ελλάδα. Διότι ο ίδιος φέρεται να έχει ρίξει… γέφυρες για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Και είναι άγνωστο αν ο Δώνης θα πήγαινε σε μία τέτοια επιλογή.

Σύμφωνα, πάντως, με ρεπορτάζ της «Live Sport», δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται απλά οι «πράσινοι» να τον επαναφέρουν στις τάξεις τους, αλλά ενδέχεται να έχουν κάνει και επαφή μαζί του, έχοντας αποκομίσει θετικά μηνύματα από τον ίδιο.

Ο Κροάτης στόπερ, λοιπόν, έχει εκδηλώσει επίσης το ενδιαφέρον του να φορέσει την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος, αλλά η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή. Προϋπόθεση για τον 34χρονο «άσο», είναι να μείνει ελεύθερος από την Ανόρθωση και σε αυτό το θέμα πρέπει να βρει λύση ο Νίκος Νταμπίζας, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Comments are closed.