Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Grassroots ΠΟΑ: Εντυπωσιακή φιέστα για τη μεγαλύτερη διοργάνωση της ΚΟΠ (video)

3 Ιουνίου, 2019
525 Views
0 Comments
Grassroots ΠΟΑ: Εντυπωσιακή φιέστα για τη μεγαλύτερη διοργάνωση της ΚΟΠ (video)

Η αυλαία των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ, Tης μεγαλύτερης διοργάνωσης της ΚΟΠ από πλευράς αριθμών συμμετοχής, έπεσε με τον καλύτερο τρόπο, με μια εντυπωσιακή φιέστα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Nuevo Campo στη Λευκωσία.

Στη φιέστα έλαβαν μέρος 70 Ακαδημίες από όλη την Κύπρο. Εκτός από ποδόσφαιρο, τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορα ψυχαγωγικά παιχνίδια που οργάνωσαν ο ΠΟΑ, χορηγός των Πρωταθλημάτων και η Lidl, χορηγός διατροφής των παιδικών Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ.
Κατά γενική ομολογία, η φιέστα ήταν η μεγαλύτερη και η πιο πετυχημένη που διοργανώθηκε μέχρι τώρα και ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για τις επόμενες διοργανώσεις.

Χιλιάδες παιδάκια με τους γονείς και τους προπονητές τους πέρασαν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα και άλλων αξιωματούχων, διεθνών ποδοσφαιριστών, πρώην ποδοσφαιριστών και του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν. Όλοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου…

Όσον αφορά τα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ 2018-2019, ήταν η μεγαλύτερη διοργάνωση με τους αριθμούς να μιλούν από μόνοι τους:

Συμμετείχαν 569 ομάδες από όλη την Κύπρο από 97 διαφορετικές Ακαδημίες Σωματείων και Ιδιωτικές Ακαδημίες.
Διοργανώθηκαν 51 Πρωταθλήματα σε πέντε επαρχίες.
Αγωνίστηκαν πέραν των 8000 παιδιών από πέντε μέχρι δεκατριών ετών.
Χρησιμοποιήθηκαν 30 Αθλητικοί χώροι σε όλη την Κύπρο.
Από τις 3 Νοεμβρίου 2018 μέχρι τις 25 Μαΐου διεξάγονταν κάθε εβδομάδα 275 αγώνες, δηλαδή, 1100 αγώνες κατά μέσο όρο το μήνα.
Η ΚΟΠ κάλυψε το κόστος διοργάνωσης όλων των αγώνων (γήπεδα, γιατρούς κλπ). 

Πλέον, όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με στόχο μια ακόμη πιο πετυχημένη διοργάνωση.

Δείτε ένα video με όμορφες στιγμές από τη φιέστα.


Comments are closed.