28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

By on 3 Ιουνίου, 2019 0 492 Views

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου 8 Ιουνίου με την Σκωτία στη Γλασκώβη για την 3η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020.

Η Εθνική μας θα προπονηθεί το απόγευμα στο ΓΣΖ (18:00) και για πρώτη φορά θα υπάρξει απαρτία, με την παρουσία του Γιώργου Μερκή, του Πιέρου Σωτηρίου και του Νικόλα Ιωάννου.

Στην Κύπρο θα γίνουν ακόμα τρεις συνολικά προπονήσεις, σήμερα, αύριο και την Τετάρτη, πριν την αναχώρηση για την Σκωτία. Την Πέμπτη η προπόνηση θα γίνει σε γήπεδο στην Γλασκώβη (Kilsyth Rangers JFC, 20:30 ώρα Κύπρου) και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής με προπόνηση στο Hampden Park της Γλασκώβης το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Σαββάτου. Η προπόνηση θα γίνει στις 21:00 (ώρα Κύπρου) ενώ θα προηγηθεί στις 20:30 η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας ομάδας. 

Ο αγώνας Σκωτίας – Κύπρου (Σάββατο, 8 Ιουνίου) θα αρχίσει στις 21:45 ώρα Κύπρου (19:45 τοπική ώρα) με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.  

Πολλοί συμπατριώτες μας που ζουν στη Μεγάλη Βρεττανία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Λεπτομέρειες για το πως μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια, εδώ: https://www.cfa.com.cy/Gr/news/37549

Την Κυριακή η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί από την Σκωτία στη Ρωσία για τον αγώνα της 11ης Ιουνίους με την Εθνική ομάδα της χώρας. 

Στην αποστολή για τους δύο αγώνες βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
 Ούρκο Πάρτο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Πέτρου, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Φάνος Κατελάρης, Ιωάννης Κούσουλος, Νικόλας Ιωάννου, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Μηνάς Αντωνίου, Ιωάννης Κωστή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ματία Σπόλιαριτς, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Άντονι Γεωργίου, Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.