29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μέχρι να μπουν υπογραφές τίποτε δεν είναι δεδομένο για τις μεταγραφές της Ανόρθωσης

Μέχρι να μπουν υπογραφές τίποτε δεν είναι δεδομένο για τις μεταγραφές της Ανόρθωσης

By on 3 Ιουνίου, 2019 0 688 Views

O εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε για τα θέματα που αφορούν την ομάδα ιδιαίτερα για την μεταγραφολογία . Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM 104,0 :

Για τα θέματα προγραμματισμού: «Ανακοινώθηκαν οι Γκαλίτσιος και Βασιλακάκης μέχρι στιγμής. Πολλά από τα ονόματα ισχύουν, αλλά δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα…»
«Ο Τιμούρ Κετσπάγια , χειρίζεται τον προγραμματισμό, με κάποιες περιπτώσεις είμαστε σε συζητήσεις και θα ανακοινωθεί η απόκτηση τους τις επόμενες μέρες».

Για την περίπτωση Μαργκάσα:«Δεν θέλω να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα αλλά θα κάνω ένα γενικότερο σχόλιο σε ότι αφορά αυτά που ακούγονται για τα μεταγραφικά. Κάποιες φορές γίνονται συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, τον προπονητή και την ομάδα. Δεν σημαίνει ότι αυτά που λέγονται και γράφονται δεν είναι αλήθεια, όμως, δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σημαίνει ότι κανένας δεν έχει υπογράψει».

Σε ότι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας είπε: «Δεν είναι πολλές οι μέρες που ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας. Η ομάδα κινείται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάμε αρκετά καλά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 200 εισιτήρια διαρκείας. Λίγο πολύ ο κόσμος ανανεώνει τα διαρκείας τους την τελευταία στιγμή. Είναι πολλές οι κατηγορίες των οπαδών».