ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Like

Επισκέψεις ΚΟΠ σε Τσίρειο Δημοτικό Σχολείο και Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου

3 Ιουνίου, 2019
822 Views
0 Comments
Επισκέψεις ΚΟΠ σε Τσίρειο Δημοτικό Σχολείο και Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου

Στο Τσίρειο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού και στο Δημοτικό Σχολείου Αυγόρου  πραγματοποιήθηκαν οι δύο τελευταίες επισκέψεις της ΚΟΠ για τη φετινή Σχολική χρονιά ,οι οποίες σκοπό είχαν να γνωρίσουν τα παιδιά το παιχνίδι του ποδοσφαίρου.

Τα παιδιά όλων των Σχολείων που έχει επισκεφτεί η αντιπροσωπεία της ΚΟΠ αγκάλιασαν με ενθουσιασμό το ποδοσφαιρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών του Δημοτικού δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα το ποδοσφαίρου, γνωρίζοντας το, όχι ως ανταγωνιστικό άθλημα αλλά, ως ψυχαγωγικό παιχνίδι. 

Στο ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (Τσίρειο Δημοτικό), το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακολούθησαν 74 συνολικά παιδάκια της τρίτης τάξης.

Η παρουσίαση του ποδοσφαιρικού εκπαιδευτικού προγράμματος στη Λεμεσό έγινε από τον Διευθυντή Παιδικών Πρωταθλημάτων ΚΟΠ Χάρη Κυρίλλου και την Υπεύθυνη Ανάπτυξης Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας Φρόσω Ππεκρή.

Στο Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο έγινε από την Φρόσω Ππεκρή και την προπονήτρια και ποδοσφαιρίστρια Χριστίνα Πίτσιλλου  το παρακολούθησαν 40 παιδάκια της Β’ τάξης. 

Το πρόγραμμα αυτό θα εμπλουτιστεί και θα επεκταθεί σε ακόμη περισσότερα Δημοτικά Σχολεία σε όλη την Κύπρου με τη νέα Σχολική χρονιά που αρχίζει τον Σεπτέμβρη. Φέτος πραγματοποιήθηκαν συνολικά δώδεκα επισκέψεις σε Δημοτικά Σχολεία και το ποδοσφαιρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το παρακολούθησαν πέραν των 550 παιδιών, όλων των τάξεων του Δημοτικού.

Comments are closed.