ΔΙΕΘΝΗ
Like

Σέρχιο Ράμος: «Δεν θέλω να πάω πουθενά, μένω στη Ρεάλ»

31 Μαΐου, 2019
299 Views
0 Comments
Σέρχιο Ράμος: «Δεν θέλω να πάω πουθενά, μένω στη Ρεάλ»

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός έδωσε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (30/5) και ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αρχηγός της “Βασίλισσας” ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για το μέλλον μου. Είμαι οπαδός της Ρεάλ και θέλω εδώ να κλείσω την καριέρα μου. Αν ήμουν ο πρόεδρος, θα μου ανανέωνα το συμβόλαιο για πάντα (γέλια). Πάντα έλεγα στον πρόεδρο ότι δεν θα έφευγα ποτέ από τη Ρεάλ, ακόμα και να μην είχα συμβόλαιο. Θα έπαιζα και δωρεάν. Δεν έχουμε μιλήσει για το οικονομικό θέμα, είναι ζήτημα εμπιστοσύνης και στοργής.

Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να πάω στην Κίνα. Μίλησα στον Φλορεντίνο Πέρεθ και στον Ζιντάν γι’ αυτήν την πρόταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλω να φύγω. Δεν έχει έρθει ακόμα ο καιρός που θα σταματήσω, όσο το σώμα μου και η ψυχή μου…. κρατάνε, θα συνεχίσω. Όπως ποτέ δεν θα πήγαινε σε μια ομάδα που θα ήταν ανταγωνίστρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Είμαι ο αρχηγός της ομάδας, νιώθω αγαπητός και πως έχω τη στήριξη όλων. Δίνω αυτή τη συνέντευξη για να ξεκαθαρίσω πως χαίρομαι που είμαι εδώ. Την ημέρα που αποκλειστήκαμε από τον Άγιαξ, υπήρχε μεγάλη ένταση, ήμασταν όλοι αναστατωμένοι. Η συζήτηση που έκανε με τον πρόεδρο ήταν σαν να μιλάει ο πατέρας με τον γιο του».

Comments are closed.