ΔΙΕΘΝΗ
Like

Επίσημο: Στον πάγκο της Ίντερ ο Κόντε

31 Μαΐου, 2019
299 Views
0 Comments
Επίσημο: Στον πάγκο της Ίντερ ο Κόντε

Εποχή Αντόνιο Κόντε ξημέρωσε στην Ίντερ. Οι «νερατζούρι» νωρίς το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος αντικαθιστά τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. 

«Είμαι βέβαιος πως είναι ένας από τους κορυφαίος προπονητές και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας και την αποστολή μας, που είναι να κάνουμε ξανά την Ίντερ από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος του κλαμπ, Στίβεν Ζανγκ. 

«Αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και είμαι ενθουσιασμένος. Μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης στο πρόσωπό μου. Επέλεξα την Ίντερ λόγω του μεγέθους που έχει σαν σύλλογος, αλλά και για τη φιλοδοξία και την ιστορία που έχει το κλαμπ. Μου έκανε αίσθηση η διαφάνεια της Ίντερ και η επιθυμία να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει», επισήμανε ο 50χρονος τεχνικός. 

Ο Κόντε θα δουλέψει ξανά σε ομάδα της Serie A μετά από μια πενταετία, καθώς τις θητείες του σε Αρέτσο, Μπάρι, Αταλάντα, Σιένα και Γιουβέντους, ακολούθησαν οι συνεργασίες του με εθνική Ιταλίας και Τσέλσι. 

Comments are closed.